- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Bluetooth hangszórók
- Analóg fényképezés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Az elkeseredés határán vagyok, és így utolsó esélyként Tőletek remélnék valami megoldást.
Felbőszít ez a windows 11 lassan 1 éve.
Azóta szívok gyakori kékhalálokkal, fagyásokkal. van, hogy windows bejelntkezésnél már újraindul a gép, van, hogy normál netezés közben kidob egy kékhalált, van hogy 2 órányi excel közben. van, hogy youtube alatt kifagy. van, hogy több óráig semmi. Van, hogy eljövök a géptől, tök idleben van, semmi nicns megnyitva. megmelegítem az ebédem, majd látom, hogy éppen kifagy és ujraindul.
Már mindenféle hardver teszten túl vagyok, hőmésréklet stressz teszteken, természetesen soha semmilyen hiba nem jön ki. Már néhányszor ujraraktam a windowst, az alaplap saját drivereit is használtam, frissített drivereket is használtam. Az eredmény mindig ugyanaz. idegbetegség.
Eredeti windows 11, eredeti kulccsal.
Szívesen megmutatnám nektek a kékhalál hibakódokat is, de lövésem sincs hogy tudom azokat kimenteni és esetleg megmutatni nektek. Windows 10-zel sosem szívtam.Már azon vagyok, hogy veszek egy windows 10-et és visszateszem, de gondoltam még itt a csoportban adok egy esélyt ennek az egésznek.
Igen. hisztis vagyok.Nyűgössé és mérgessé tesz ez a szar. ma telt be a pohár. Azt sem tudom, hogy ez a megfelelő topik e erre vagy van ilyenre más. hogy terhelhetem e ezt a csoportot ilyennel vagy senki sem kíváncsi erre a nyavajgásra.
Arock Steel Legend B760M
13600K
Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz
Samsung 990Pro ssd
Asus tuf 3070
Na? Fel akar ülni valaki a botladozó lovamra, hogy megnézzük szar lehet e bármilyen patkolás, vagy hagyjam az egészet? -
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Page fault in nonepaged area
IRQ not less or equalEzt a 2 hibaüzenetet kapom 5 indításból 1-szer. Alvás mód visszatérésnél is kb ugyanez a helyzet. Éppen mikor melyik.
Ramot átteszteltem, elvileg hibátlan. Vinyók tökéletesek, vga, proc nem produkál hibát.ötlet?
(wint is újrahúztam már párszor)
-
AndrewTdi
addikt
2 féle kékhalál szövegem volt:
1. Page fault in nonpaged area
2. Bad pool headerTudja valaki ezek mitől lehetnek?
thx
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gumi és felni topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest