Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen videókártyát?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Az elkeseredés határán vagyok, és így utolsó esélyként Tőletek remélnék valami megoldást.
Felbőszít ez a windows 11 lassan 1 éve.
Azóta szívok gyakori kékhalálokkal, fagyásokkal. van, hogy windows bejelntkezésnél már újraindul a gép, van, hogy normál netezés közben kidob egy kékhalált, van hogy 2 órányi excel közben. van, hogy youtube alatt kifagy. van, hogy több óráig semmi. Van, hogy eljövök a géptől, tök idleben van, semmi nicns megnyitva. megmelegítem az ebédem, majd látom, hogy éppen kifagy és ujraindul.
Már mindenféle hardver teszten túl vagyok, hőmésréklet stressz teszteken, természetesen soha semmilyen hiba nem jön ki. Már néhányszor ujraraktam a windowst, az alaplap saját drivereit is használtam, frissített drivereket is használtam. Az eredmény mindig ugyanaz. idegbetegség.
Eredeti windows 11, eredeti kulccsal.
Szívesen megmutatnám nektek a kékhalál hibakódokat is, de lövésem sincs hogy tudom azokat kimenteni és esetleg megmutatni nektek. Windows 10-zel sosem szívtam.Már azon vagyok, hogy veszek egy windows 10-et és visszateszem, de gondoltam még itt a csoportban adok egy esélyt ennek az egésznek.
Igen. hisztis vagyok.Nyűgössé és mérgessé tesz ez a szar. ma telt be a pohár. Azt sem tudom, hogy ez a megfelelő topik e erre vagy van ilyenre más. hogy terhelhetem e ezt a csoportot ilyennel vagy senki sem kíváncsi erre a nyavajgásra.
Arock Steel Legend B760M
13600K
Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz
Samsung 990Pro ssd
Asus tuf 3070
Na? Fel akar ülni valaki a botladozó lovamra, hogy megnézzük szar lehet e bármilyen patkolás, vagy hagyjam az egészet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest