Új hozzászólás Aktív témák
-
dudi
senior tag
válasz
gabipaci #1059 üzenetére
a fet-eket sajnos nem méri semmi, csak a kezed...
nekem egyértemű volt a hiba, mert már ha csak hozzáértem a kártyához, fagyott a masina...
általában a kártya hátsó végén van, ahol a plusz tápcsati is,
ezen a részen nézelődj (egyszerűen nézd meg, hogy nem forró-e az egész 1-2 óra játék után. ha addig nem fagy. ha fagy, akkor meg akkor nézd meg, hogy nincs-e túl meleg odabent.)üdv,
dudi -
Ventur@
senior tag
-
gabipaci
őstag
válasz
gabipaci #1055 üzenetére
Na, lett egy újabb, most nem volt számolás, de lett minidump.
Who crashed:
On Thu 2010.08.05. 13:19:25 your computer crashed
This was likely caused by the following module: atikmdag.sys
Bugcheck code: 0xD1 (0xDBCE12, 0xB, 0x8, 0xFFFFF88004A222D1)
Error: DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
Dump file: C:\Windows\Minidump\080510-16988-01.dmp
file path: C:\Windows\system32\drivers\atikmdag.sys
product: ATI Radeon Family
company: ATI Technologies Inc.
description: ATI Radeon Kernel Mode DriverOké, hogy VGA, de mi a gondja?
Driver? -
Ventur@
senior tag
válasz
gabipaci #1052 üzenetére
Hola!
Lehet nem segítek semmit azzal, amit most leírok, de hátha ad valami kiindulási pontott
.
Nekem tavaly hónapokig csont ugyanilyen BSOD-okkal szállt el a gépem random módon. Kép megáll, hang beakad majd pár mp múlva újraindult. Nem tudom, hogy neked csak játék alatt csinálja-e ezt, de nálam 2D és 3D alatt is volt gondom. Nem biztos, hogy helyes a most következő gondolatmentem, de nálam az volt (nagy valószínűségel!!!) a gond, hogy a procim nem szerette a memóriámat(Tudtommal az AMD procikban a mem.vezérlő integláva van a prociba, ezért gondolom, hogy valamiért nem kedvelte). Ugyanaz a memória ugyanabban a lapban másik procival nem volt hónapokig semmi fagyás (utána lap csere volt). Konkértan a régi procim egy AMD Athlon 64 X2 4800+ volt (Brisbane G2) és egy Gigabyet GA-MA-770 DS3 rev.1.0 valamint 2 x 1 Gb Kinsgton KVRD2N5 2G/2K 800 Mhz DDR2. Nos ebbe volt annó proci csere. Egy AMD Athlon II X2 240 ment bele és azzal 0 azaz nulla fagyásom volt hónapkig (aztán, mint említettem lapcsere volt, de a memória maradt ugyanaz). Ja és a régi 4800+ egy Asrock lapban Kingmax memóriák mellett meg tökéletes volt.
Szóval nem biztos, hogy valamennyit is segítettem, csak a hasonló tapasztalatom írtam le
.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asztalos klub
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged