- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Out
addikt
válasz
trancemusic #3971 üzenetére
Az eszközkezelőben van egy olyan opció a Nézet menüben, hogy Rejtett eszközök megjelenítése, talán ott megtalálod. Én úgy szoktam azonosítani egy ismeretlen eszközt, hogy kétszer rákattintok és a Részletek menüben a legördülőből kiválasztom a Hardverazonosítók feliratot és a legfelső sort kimásolom és beszúrom a google keresőbe. Nem tudom, ez kérdés volt-e vagy sem
-
trancemusic
senior tag
válasz
trancemusic #3900 üzenetére
-
Out
addikt
válasz
trancemusic #3474 üzenetére
Annyit mond, hogy a procid jelezte a hibát, ami túlhajtás vagy nem megfelelő hűtés vagy nem elegendő tápellátás miatt következett be. Persze nem zárható ki az alaplap gyengesége illetve a memóriahiba sem. Kb minden, amit az első posztodban kizártál
-
Out
addikt
válasz
trancemusic #3472 üzenetére
Nem írtál rossz topikba, mivel kékhalálod volt. Az, hogy hogyan tuningolod a PC-d, meg mit csinálsz vele, az addig lényegtelen, amig a kék hibaüzenet nem arra utal, hogy ott kellene keresni a probléma forrását. Írtad, hogy szerinted nem relevánsak a hibaüzenetek, mert mindig mást ír ki. Hidd el sokszor összefüggnek azok. Esélylatolgatásba nem megyek bele, amig nincs konkrét hibaüzenet
-
trancemusic
senior tag
válasz
trancemusic #3469 üzenetére
Előzőhöz még annyit:bsod a szöveg mindig más,szóval ez nem támpont mert bármi lehet a hiba!!!
Haswellről lévén szó:memória 1.5 volton.
Predátor 2500mhz-ig stabil hibamentes,de én időzítés párti vagyok(athlon 64 öröksêge)meg amire használom az is ezt igényli,nem a mhz-et.Ezért "csak" 1333 mhz-en hajtom nagyon szoros időzítéssel:6,7,6,9!!!,55!!!,1T,a többi pedig a lehető legkevesebb!!!
Mielőtt megköveznétek:tudom hogy ha vennék még egy gtx770-t jobban járnék mint a proci tuninggal,de mindig is tuningoltam és izgat a dolog!!!
Tualatin cerkámat is 1.2 ghz-ről 1.8-ra húzva használtam.
Érdekességként:verte az első szériás pentium4-eket.Ez a mániám!!!
Nagyom köszönöm ha segítetek!!!! -
Out
addikt
válasz
trancemusic #3469 üzenetére
A kékhalálról jó lenne valami infó (képernyőmentés, eseménynapló bejegyzés, stb..), mert így ebben a formában esélyed sincs a segítségre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Hardcore café
- Elektromos autók - motorok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Revolut
- Medence topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest