Hirdetés
- VR topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- iPad topik
- Milyen videókártyát?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zollee
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Bocs a repost-ért, csak fejlemények vannak.

Update-eltem a BIOS-t, mostmár F5-ös. Fogtam a fejem rendesen, hogy a 2 MB-os fájlt hogy fogom ráerőltetni a floppy-ra.
De végül azt az infót láttam hogy pendrive-val is barátkozik a Gigabyte. Ügyes
Szóval az indításnál szépen kiírja hogy F5-ös BIOS-om van mostmár, eddig problémát nem mutat. 3x újraindítás után sem. Kikapcsolás, majd tápegység kikapcsolás pár percre, elindítás, semmi problem. Remélem nem jön elő többet ez a csúnyaság.
Ha mégis, akkor memória átvizsgálás lesz.. -
Zollee
tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hy!
Köszönöm, megpróbálkozok a leírtakkal.
A memóriával kapcsolatban annyi, hogy a 3 modulos kiteket tudtommal i7-hez tervezték, az tartalmazza ezt a fajta 3-as memóriakezelést. (nem tudom mi a szakszerű neve hirtelen) Nekem i5-öm van. Sőt, az alaplap is 4 memóriafoglalatos, nem 6, csodálkoznék ha pl beleraknék egy 3 egységből álló kitet és 1 szabad slot maradna.
Nem lenne logikus lépés egy alaplapgyártótól sem.. Lehet hogy nincs igazam, de ezt gondolom. 
A memóriák itt vannak: [Prohardver (táblázatban is benne van: 2x2GB]
[Ez pedig a Patriot oldala, ahol szintén ott a 2x2GB kit (nekem a KH végződésűek vannak)]Egy ismerősöm megemlítette, hogy a memóriák feszültségeivel is meg lehetne próbálkozni valamit operálni. Mert neki volt hasonló gondja úgy, hogy a memóriakezelés a BIOS-ban AUTO-ra volt állítva (ahogy most az én esetemben is) és állítólag ez nem mindig szerencsés. Ezért ő a Kingstone weblapján megnézte a helyes időzítéseket, fesz.-eket és azóta rendben megy neki. Ezt még nem próbáltam, nem is szoktam sose tuningolni semmit, nekem az i5 magában elég erős ezekkel a ramokkal..
Mit gondolsz a barátom véleményéről? Lehetséges, hogy van benne igazság?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestbuy játékok
- VR topik
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Hyundai, Kia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Villanyszerelés
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3303
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nem lenne logikus lépés egy alaplapgyártótól sem.. Lehet hogy nincs igazam, de ezt gondolom.