- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Autóhifi
- Akciókamerák
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Tápokról alaposan - mélyvíz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chalez
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD #733 üzenetére
Bármikor képes előjönni, játék közben, játék indításkor, böngésző indításkor, amikor semmit nem csinálok, szal bármikor. Nem vettem volna észre, hogy valamihez is köthetném. Most toltam fél óra Guitar Hero-t, és azt vettem észre, hogy az alaplapom Everest szerint 55 C-fokos...kicsit sokallom, miközben a cpu magok kb 40-45 fok körül lehettek terhelve. Hol mérheti vajon az alaplap hőmérsékletét? Gigabyte p45 ud3p rev 1.0 Nem lehet hogy valami dióda, vagy valami alkatrész melegszik el?
De mondjuk terheletlenül, 40 fokos alaplapnál is képes volt jönni a blue...
Új hozzászólás Aktív témák
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged