- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Jól felszerelt, csúcskategóriás külső videokártya jött a Gigabyte zászlaja alatt
- Gamescom 2025: Limitált szériás Godlike X lap és más finomságok az MSI-nél
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
- India betiltja a pénzalapú online játékokat
- Akciókamerák
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Androidos tablet topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Plazma TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mini PC
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zollee
tag
Huh, köszönöm hogy még utána is jártál kicsit. Én is gúgliztam, de ezeket a témákat nem találtam meg. Nekem főleg annyival elintézték hogy töltsek le új win32.sys fájlt és hasonlókat, majd másoljam be. Tehát elég puritán megoldásokat láttam.
Hétköznap sajnos mindig csak késő este érek haza, de hétvégén nekiesek és referálok mi a helyzet.
Még egyszer nagyon köszönömAz erősítőt rá lehet kötni analóg módon is a gépre, de akkor nem kapom meg ugye a teljes digitális 5.1-es hanganyagot ha filmezek. Külön is be lehetne kábelezni persze, de akkor egy csomó kábelt kell venni és azt még elvezetni.. Szóval jobb megoldásnak tűnt a HDMI. És 1 évig ment is.. Remélem tényleg csak Windows rendszerhiba, mert azt némi idő befektetéssel lehet orvosolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciókamerák
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Blu-ray lemez tapasztalatok
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- Linux felhasználók OFF topikja
- Autós topik
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S3 TG Corsair 600W
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest