Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eclipse006
őstag
Sziasztok!
Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy a viszonylag frissen összerakott gépem bizonyos időközönként, helyzetekben lefagy. Konkrétan semmit sem lehet kezdeni vele, újra sem indul, bluescreen sem jön be, csak megáll a kurzor, és onnan sehova.
Már teszteltem a ramot, nem mutatott hibát, a tápegységet is megnéztem, illetve megmérettem az egyes feszültségeket, ott sem volt gond. Át tettem a ramot egy másik slotba, az sem segített. A videókártya is most volt cserélve, így kizárnám azt is. A winchestert is ellenőriztem HD sentinellel, az sem írt hibát.
Egyre jobban az alaplapra gyanakszom, csak azt nem tudom, hogyan bizonyosodhatnék meg róla.A rendszerem a következő:
Alaplap: GA-970A-DS3P
Processzor: AMD FX 6300
Ram: Kingston 8 GB DDR3 1600mhz
Videókártya: Asus R7 260X OC
Táp: Delta 460W
HDD: Seagate 1 TB
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sorozatok
- TGA2025 - Lara Croft felbukkanása már szinte borítékolt
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Temu
- A részvénypiacot is kilőné az űrbe a SpaceX
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi