Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- TCL LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen alaplapot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
-
soldier2
őstag
válasz
Baaraanz
üzenetére
Teskós KÉK vízkőoldó megteszi, és felesbe hígítva szoktam használni, így 2 alkalomra elég. Esetleg rendelhetsz Danetti vagy Expolygonból port, azt feloldva még gazdaságosabb a dolog.
#nepszter: kezdésnek jó is lesz, ha meg lesz rá keret először a darálót cseréld. A nyomásfokozós kart meg minél előbb cseréld simára, és kelleni fog egy tömörítő is.
-
lagoon79
tag
-
soldier2
őstag
válasz
Baaraanz
üzenetére
Gőzöm nincs. De az elmondható, hogy kapszulásva általában kevés vagy nem létezik utángyártott. Akkor már ese pod, ami ugyanezt a kényelmet adja, közel végtelen választékkal. A Bosch rendszerét sajnos (vagy nem sajnos) semennyire nem ismerem. Senseotis csak a szomszédból.
-
soldier2
őstag
válasz
Baaraanz
üzenetére
Senseo párnába úton, útfélen belebotlik az ember, sokkal elterjedtebb mint a másik ami a Bosch kapszulás modellje. Az biztos, hogy senseóból értékelhető kávét nem ittam, csak híg löttyöt, ami a használt 2-3 bar körüli nyomással nem meglepő. Ha csak a gazdaságosság számít, szerintem a Senseo a befutó.
-
dugesz77
őstag
válasz
Baaraanz
üzenetére
Igazad van nem néztem utána. Nem tudom mennyit segíthet de családi körben vásároltak nem olyan rég egy
Ariete Moka Aroma gépet az talán formailag hasonlít erre , de azt nagyon hamar visszavitték mert "nem váltotta be a reményeket". Levásárolhatták az árát és egy Saeco HD8325 lett helyette. Azzal meg vannak elégedve. -
KZP
őstag
válasz
Baaraanz
üzenetére
Én is nemrég cseréltem le egy Gaggia Carezza-t egy használt Saeco Odea Go-ra. 27-ért vettem, kicseréltetem benne pár tömítést, megtisztítottam a központi egységet stb., bezsíroztam, ahol kellett. Remélem, jó pár évig működni fog. Alkatrész van hozzá dögivel. Nem lehet vele annyit ügyeskedni, mint egy karos modellel, de nem csinál rossz kávét ez sem.
-
lagoon79
tag
válasz
Baaraanz
üzenetére
figyelj, lehet felújított automatát is kapni, nálam például egy ilyen muzsikál már elég régen. ha megbízható helyről veszed és szerencséd van, akkor sokáig kiszolgál.
sajnos több ellenpéldát is hallani innen a fórumról, miszerint hamar beadják a kulcsot egyeseknél. de ha ezt a vonalat preferálod, akkor ezt a rizikót vállalni kell. cserébe viszont egy kis odafigyeléssel, jó alapanyag választással és megfelelő beállítással "eszpresszóközeli" élményben lehet részed.
-
lagoon79
tag
válasz
Baaraanz
üzenetére
szériától függ, de egyébként a szokásos gondok:
- eszpresszó használatnál eldobják magukat a gyári rögzítések, maga alá vizel
- daráló nemtom, h mennyire bírja a kiképzést
- kevésbé hőigényes kávéhoz ideálisegyébiránt kb. két hónapja voltam bent a philips garanciális szervizében, hegyekben álltak a javításra/cserére váró xsmall gépek. persze ez semmit sem jelent, hiszen kis szelet csak a tortából.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
hála Neked! 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)