Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
resool
aktív tag
Egyetértek. A logo szörnyű. Kvn nem zavaró, úgyis kidobod a zacskót, de azért a gépen szúrja az ember szemét.
Viszont azt be kell látni, hogy ez az új gép ha nem kacatból van összerakva, akkor a kategóriája legjobbja lehet. (majd ez kiderül a tesztelések alapján, de tisztán specifikációt nézve erős ezért az árért)
Amúgy ezt a kínaizást viszont nem értem. Pl. a NZ is ott készül, olcsóbb Gaggiak is; szóval ne emiatt legyen lefikázva. -
szerintem egy logó nem tud olyan rossz lenni, hogy azon túl sok minden múljon. fura, hogy erre úgy rákattantak páran -- mármint szerintem is az 90-es évek gif korszakát idézi és gagyi, de nincs túl sok jelentősége.
"van egy cég amelyik ennyire tolja az itthoni kávézás szekerét"
ezt meg nem értem, én egy kereskedőt látok, aki jó nagy tőkebefektetéssel megveti a lábát egy piacon. és akinek van terepismerete kínában és a kínai gyártással, ezért addig is, amíg azt felfuttatja, bevállalt pár létező brandet és azokat nyomta.
de, hogy mit értesz "itthon kávézás" és a "szekerének tolásán", azt nem értem. a saját szekerét tolja, mint minden piaci szereplő. (sőt, az elején volt ilyen "mi kis hazai pörkölők fogjunk össze" vonal, ami azért hamar aktualitását vesztette)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- sziku69: Szólánc.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest