Hirdetés
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Apple asztali gépek
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
And06
aktív tag
válasz
gregg71
üzenetére
nem kell azt tuszkolni, peremig töltve belemegy kávétól függően 13-15 gramm, 58as tamperrel tömöritve. (ezt a verziót először SiD-től hallottam a másik fórumon) és szimplának nekem ez az etalon.
ahogy ronin is irja (5152), ez gép, és kávé függő is. na meg LM szimplából is van több fajta. nekem gyári LM van, és sokaknak van utángyártott. Parci már összevetette őket, keresd vissza. Én a sajátomról tudok nyilatkozni Gaggiával párositva: 41es tamperrel, 9-9,5 grammal egész szépeket húzok, de meg sem közeliti a peremig töltött verziót(13+g), Te magad irtad a túltöltött verzióra, hogy "tömény ízorgia". Ha elő lehet hozni ilyet is, miért innék 9grammos "vékony" szimplát?
szóval nálam a preferencia: 9g középre <<< 13g peremig < VST dupla.
amúgy meg, mindenki úgy issza, ahogy akarja, nekem épp a túltöltött verzió izlik.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest