Hirdetés
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- OLED TV topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Azonnali processzoros kérdések órája
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Monitor hiba topik
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz vtechun #47120 üzenetére
Nagy nyomással tolja át a vizet a kávén, de az espresso nem csak ebből áll (bár kétségkívül ez a lényege), így talán határeset. Megbízhatónak semmiképp nem mondanám, műanyag külső, belső, mint a többi gép ennyiért. Pár évet azért elmegy. Ha valamire való eredményt szeretnél kell mellé daráló (nem propelleres) és rendes kávé (nem bolti, hanem valamilyen alap friss pörkölésű cucc pl Pallyotz, Pacificaffe, Avx).
Javasolni semmiképp nem javasolnám.[ Szerkesztve ]
Van úgy, hogy bizonyos aktákat ki kell nyomtatni. A https://fundaforest.eu/hu oldal meglátogatása csökkenti a környezetterhelést. Köszönjük, hogy kattintott!
-
SierraFox
tag
A HD8423 soha nem volt 37 ezer. 27-30 körül van az ára akció nélkül is, ez tehát egy átverés (a 8425 kerül ennyibe, amin krómozott az előlap, meg a pannarello). Olyan szempontból eszpresszógép, hogy átnyomja a vizet a kávépogácsán, még akkor is ha kiszeded a nyomásfokozót a karból. Ahhoz viszont nem árt egy eszpresszóképes daráló.
Viszont silány minőségű alkatrészekből van összerakva. Én nem fizetnék érte 10 ezer forintnál többet.
Minimálisan drágábban már van használt, de rendberakott Gaggia Baby pl. -
gpbenedek
csendes tag
Nekem van egy krómozott előlapos, még a shell promócióban volt félárazva, és azt gondoltam, "az irodába jó lesz" Azóta két gaggia között áll, és néha kolléga tol rajta valami bolti téglás variánst, amit a nyomásfokozó miatt ott habosabb eredményt ad.
Nyomásfokozó nélkül, darálóval 16-17 g között egész espresso kinézetű italt lehet vele készíteni, de valahogy a kávék karakterét, ízjegyeit elmossa.
Az alap kérdés szerintem az, hogy mivel akarod tankolni. Ha régen pörkölt kvval, vagy előredarált bolti téglával, és gép feelinget szeretnél, akkor mindenképpen nyomásfokozós irány, de az pseudo-espresso.
Szempont még, hogy nincs hozzá szimpla szűrő (egyáltalán), viszont a panarello nélkül teljesen jó habot lehet vele készíteni egy megfelelő kiöntőben.
Ha minőségi, friss kávéval töltöd, amit hajlandó vagy készítéskor darálni, akkor jobban jársz egy régebbi Gaggiával, vagy bármivel, amit a fórumtársak javasolnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- A hagyományos tápcsatlakozónál marad az új Arc VGA-család
- Milyen TV-t vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Nem rakétatempóban, de nőnek a notebook-eladások
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Linux kezdőknek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok