- Fujifilm X
- Computex 2025: egyelőre nem szemez a Windows-zal a MediaTek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- E-book olvasók
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolnagy
őstag
Igez ezt írtad
Egye
nlőre én még nem találom a helyes beállítást. Eddig két húzást csináltam. Az elsőnél az előző kávéhoz beállított daráló ennél túl durva lett, így 5 barral, gyorsan jött le. Ez ránézésre szép, de van benne vmi bántó kesernyés íz. Másodikra örlőállítás után 9 barral normál lefolyással jött, de megégett (2. kép) ua a kesernyés íz, de intenzívebben.A képek: [link]
Most új a darálóm (síktárcsás) is és azt tapasztalom, mint amikor tőled elhoztam a silvanot. Azaz a nálad a síktárcsás örlőhöz belőtt pid hőmérséklet itthon a bezzera kúpos örlőhöz kevés lett (min 5 fokot emeltem, hogy jó legyen). A kávé ugyanaz volt. Most ugyanez van, csak fordítva. A bezzerához képest csökkenteni kell a hőt. Pl. spicy italy 85 fokon is éppen nem ég meg és ugye a silvanonak ez a legalja (ráadásul az eltolás is 0, így ez tényleg a min)
Hmm, asszem próbálgatnom kell még az örlőt más általam ismert kávékkal is. (pár Kapucziner be fog figyelni)[ Módosította: Parci ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest