- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Probléma DVD/CD íróval
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kellemes karácsonyi ünnepeket!
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
paljoc
üzenetére
Ha te mondanád, hogy egész jó volt, akkor el is hinném, még ha kétkedve is. De ahhoz, hogy értelmezni tudjuk ismernünk kéne a kollégát. Vagy legalább azt, hogy milyen kávéhoz van szokva.
Ma reggeli történet: szüleim meglátogattak, édesapám kávéfüggő, de a minőségre valahogy nem ad. Azért megpróbáltam elkápráztatni, csapoltam neki egy NAKED El Salvadort, ami egész jól sikerült. Mivel a karosokkal úgy hagyom abba a csapolást, hogy nemes egyszerűséggel 25-30s után elveszem a csészét, a maradék megy a csepptálcába, ezen jóapám elszörnyülködött, hogy mekkora pazarlás. Gyorsan alátettem egy csészét és ráhúztam egy negyed shotnyit hogy kóstolja meg mikyen szar. Közölte, hogy keserű kávé íze van, majd szempillantás alatt beleöntötte a kávéjába, felöntötte hideg tejjel és elvonult bagózni. Szerintem ő menthetetlen

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi