Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• paljoc

tag

válasz lagoon79 #22927 üzenetére

Megneztem este a Catler fejet, mondtad hogy lattal ott is muanyagot, csak be kell vilagitani! Es igen, a bajonett ugyan fembol van, de kapott egy par mm vastag muanyag fedest, hogy azon csusszon a szurotarto kar fém fule. Eltorni nem fog, mert nem az tart, max elkopik egyszer majd valamennyire, kerdes hogy mikor, ill cserelheto-e!?

• Kávé Kálmán

tag

Jájjj!

@ Blaze nokomment. Talán megengeded. De ha ragaszkodsz hozzá, bekopizom :-). Mindet. Tényleg akarod?

@ Ronin Azt mondtam (szóban) írtam (írásban), hogy tök konstruktív volt a kritikád, tudtam vele mit kezdeni. Az, hogy az első haknim volt, az nem magyarázkodás, hanem tény. Hogy soha nem bántam Strada-val, szintén tény. Leírtam, hogy feltehetően két rossz szituból a rosszabbat választottam, nem kezdtük el kergetni Rolandot vagy bújni a manual-t, hanem 15 perc csúszás után elkezdtük mérni a kávét. Nemcsak egyszer kellett volna rákóstoljunk.És hinnünk a 88 fokot mutató kijelzőnek.

Papírpohárban espresso-t kiszolgálni a legnagyobb bűn. Ez nekem most jött le. Ott a kiállításon. Ez megfejelve azzal, hogy a Strada kijelzője 88fokot mutat, amihez képest el van tolva a hőmérséklet 3 fokkal felfele, az nekem egy olyan sok ismeretlenes egyenlet, amit (bocs!) én nem tok megoldani két óra alatt. Konkrétan elképzelhetetlennek tartottam, hogy 88 alá kell menjünk. Ez van. Nem akartam elhinni. Zoliék másnap, amikor átadták nekem a gépet, felvilágosítottak, hogy aznapra nekik is megvilágosodott az off set. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy akik vasárnap kóstoltak, azoknak mi a véleménye. Vasárnap több emberrel sikerült beszélgetnem, sőt nyomatékosítottam is, hogy nem udvariassági beszélgetésről van szó, a véleményre vagyok kíváncsi. Nem nyakkendőben és élére vasalt gatyában feszítettem ott, hanem egy kopott farmerben és pólóban. Nem kellett feszengeni senkinek. A nagy őrlőben a Burundi volt, a HG-One-ban a brazil (nemes :-). Nem volt a szombaton elhangzottakhoz, az itt leírtakhoz hasonló, akár azt megközelítő kritika. Sanyi annyit mondott, hogy szerinte kihozható a Burundi-ból több is, ha a 16 perces pörkölést rövidítem. Ebben szaktekintélyek is parázs vitát folytatnak (magamat meg nem sorolom közéjük). És a pörkölési profilról szó sem esett.

Nem lovagolok :-).

Hiba volt bevállalni haknizást anélkül, hogy láttuk volna a gépet a szűrőtartók felőli oldaláról. Ez volt a (másik) legnagyobb hiba. Erőszakosabbnak kellett volna lennem.

Leírtam, hogy tanultam az eseményből. És jobb lesz a következő.

Aki azt állítja, hogy a magyar lélek - nagy átlagról beszélek - az makk egészséges, és az országban faszán működnek a dolgok az utóbbi 40 évben, az csukott szemmel jár, vagy még nem töltött külföldön nyitott szemmel többet az évi 2 hét szabadságánál. Ezt már leírtam, nem hagynám itt az országot. Lehet, hogy ideálokat kergetek.

Fiúk/Lányok!

Milyen hibát kéne még beismerjek?

Azt hogy szarul pörkölök? Nyitott vagyok üzemlátogatásra, április közepétől. Addig eladtam a lelkem a ültetvényes filmet szponzoráló cégeknek és készre kell vágjuk Attilával és Szabolccsal a filmet 8 órányi anyagból. Az előző filmekből extrapolálva ez egy lehetetlen küldetés. A téma ugyanis nem egy "vacak" kotyesz, skapolt (:-)) csapolás/húzás vagy egy szimpla pörkölőgép :-). De ez kizárólag az én problémám. Gondolom, addig a kedélyek is elcsitulnak, fórumozni se lesz időm, nem izgatok fel senkit a cinikus, erőltetett humorommal. Minden folyik a rendes kerékvágásban ahogy eddig is.

Tényleg.

• Parci

HÁZIGAZDA

LOGOUT blog

honnan szerzed be az alkatrészeket? elcammogsz az expolyba és mutatod, hogy ehelyett kérek egy újat? engem leginkább ez riaszt el, pilisszentivánról tököm se fog rohangálni oda. meg az elektromos részéhez tar hülye vagyok. inkább a házat szerelem most, úgy is el vagyok maradva tízezer évvel :DDD

Új hozzászólás Aktív témák