Hirdetés
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Riasztó topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zolnagy
üzenetére
Pumpa: Fluid-o-Tech BLDC Motor, 24 volt 90-76-04 82040011 Crouzet PUMP
Vezérlő: [link]ebay.de-n vettem midekettőt. A vezérlő igazából nem szükséges, potméter-ellenállás kombóval 0-5V-ot kell tenni a motor egyik madzagjára.
Bekötéshez vadásztam le doksit, ha valaki kéri, adom privátban.Hogy fér el? - Valójában könnyen, szellősen, beleértve a trafót is. Adda a részbe tettem, ahol a pumpa eleve volt. (A steel uno-ban elég hely van ott.) A legbarkácsolósabb a kis vezérlő elhelyezése és rögzítése volt. (Egyébként a sima potméteres megoldást csináltam volna, ha a bótban a srác nem 20 ohmos ellenállást ad a 20k-s helyett - azzal csak egy furat lett volna.)
Trafót az allegro-ról rendeltem.Most köszönöm meg az Expolygontól Bencének, hogy anno, amikor arra jártamban beugrottam hozzájuk, türelemmel és szaktudással segített a szükséges apróságok és kellékek összeszedésében!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest