Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killboy007
csendes tag
válasz
BBpeter
üzenetére
Elsősorban a workflow a kapcsolódási pont, úgyhogy szerintem nézz meg pár videót hogyan húznak a népek velük, aztán meglátod neked melyik tetszik.
Robotot nem kell előmelegíteni, max a világos pörkölésekhez. Az hogy rossz helyen van gyárilag a manométer, elég szubjektív, nekem jó így. Szerintem nem vagyok vele egyedül. De van többféle opció a tuningra. -
válasz
BBpeter
üzenetére
Én nem feltétlen vagyok olyan nagyon tapasztalt mint a többiek, de én jelenleg a Robotot nagyon szeretem. Igaz, nekem korábban nem Flair 58 volt, hanem sima Signature, de mindig macerás volt összerakni stb, nem fért el az alapból kicsi konyhában, meg nehéz volt dupla presszókat húzni vele több személyre. Viszont hordozás szempontjából hibátlan volt. Sok apróság miatt jött egy eladó Robot, nagyon jó áron, lecsaptam rá. Hát azóta sokkal többet használom, kis helyen elfér. Megy vele a dupla presszó, egyszerűbb kezelni. Én nagyon szeretem
Mellesleg nagyon jól néz ki 
De majd a többiek is írnak, főleg akik Flair 58-t is használtak, nekem azzal sajnos nincsen tapasztalat. De +1 Robot
Ja és vettem hozzá egy koffert, ha kell abban hordom nyaralásra
-
JackFeryll
őstag
válasz
BBpeter
üzenetére
Ha a hordozhatóság szempont a Flair58 lehet kiesik. Sok helyet foglal a pulton, nem is jól csomagolható.
Nem fair az összehasonlítás mert használt rusnyatápos verziót kapni 180-ért az új meg 250-330k körül van. A robotból meg az új manométeres verzió kerül ennyibe.Robot negatívumok:
-gyárilag rossz helyen a manométer
-kezek nélkül kényelmetlen
-csak keskeny mérleg fér be alá
-melegíteni kell, bár van aki szerint nem
-portafilterhez való kávés kiegészítők, horror kosarak, unifilterek nem játszanak, ez lehet pozitívum isFlair negatívumok:
-ár
-méret, hordozhatóság, táp, a V1nek a kontrollere elfelejti a beállítását ha áramtalanítod
-meghajlik nyomás közben és nem középen folyik le
-elforog a dugattyú x darab húzás után (v1) ez volt a legzavaróbb benneAmúgy mindkettő jó és szuper kávét lehet velük főzni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- 100/100% 500GB SSHD, 500GB HDD - több db - 2,5"
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mellesleg nagyon jól néz ki