- Steam Deck
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
alfonzo
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #13914 üzenetére
Az elején gondolkodtam rajta, de reggel még pláne nem áll össze a mozgás
AVX-es duált a tej/ár miatt vetettem el (ráadásul 1 kávéhoz a termós hamarabb készen áll, csak a fejfűtésre kell várni, de az kb. a nyugis előkészület), így lett a lux. Aztán használat közben jöttek a gondolatok (12 bár + „tálcába vizelés”). AVX-s szabályzók (pl.AVX DB1 Vízmennyiség állító) ehhez könnyen betehetők, már ki is néztem a helyét (kb. 10-12e ft az átalakítás), és úgy gondolom, ezzel meg is vagyok, lehet tekerni (főleg az előáztatás, de akár a kevesebb víz/durvább szemcse is érdekes lehet).
Köszönöm, akkor marad ez + a szabályzó (esetleg később egy rotos átalakítás). -
alfonzo
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #13901 üzenetére
Köszönöm!
Luxnál visszavettem 9,5 bárra, és átkötöttem a tartályhoz, így kellene lennie mindegyiknél
Már egy ideje azon gondolkodom, hogy beleteszek egy mechanikus áramlásszabályzót (kívülről tekerhetőt), ez lenne a legolcsóbb előrelépés. Vagy kicserélem a rezgőpumpát egy csendes és elektronikusan szabályozhatóra. Ez lenne drágább, de korrektebb – és halkabbmegoldás. Bár az új X megjelenésével nem biztos, hogy érdemes ehhez hozzányúlni, ki tudja.
Lux helyett melyiket ajánlod? -
alfonzo
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #13883 üzenetére
Sziasztok. Hasonló dilemmában vagyok. Először erre a cg301-re gyúrtam. Közben elgondolkodtam a df54-en, és így lépegettem feljebb. Gondoltam, akkor legyen egy olyan darab, amiben nem ütközök korlátokba. Így hamar a df64v volt a kiszemelt, de most inkább hajlok a CF64V-re.
Azt nézve, hogy a kettő(cg301 és CF64) már árban is jelentősen eltér, felvetődik a kérdés, hogy valóban indokolt lehet a drágábbat választani, vagy pro-kontra nem lő mellé az ember egy 301-el. CF mellett nemcsak a masszív felépítés, de a bevonatos függőleges kés + kopogtató/lerázó is szól – nomeg a változtatható fordulat stb.
Jelenleg EM1-Lux van + K6. Kézit meghagynám a V60-hoz, az elektromos csak a napi 2-3 presszóhoz lenne.
Mi a véleményetek? Gondoljam át vagy ez nem kérdés, a CF legyen? A kettő között max az új 55-ös kúposban látok rációt (kicsi és halk).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest