Új hozzászólás Aktív témák
-
Sped
aktív tag
válasz
kmarci25 #9478 üzenetére
Én most rendeltem először PallYotz-tól, ez a Hello,Sicilia ez nagyon bejött, imádtam, most bontottam egy Brazil Cerrado-t, ez világosabb kicsit, nem is ízlik annyira. Nekem ezeknél a világosabb pörköléseknél megjelenik egy savanykásabb jellegű mellékíz, a tej vmelyest tompítja, de olyan üres és könnyű kávékat főzök, a krema is vékonyabb, nem olyan testes és sűrű, mint a jó Imresso klasszik vonalnál meg ennél a Szicíliánál. Azt hiszem sok-sok próbálkozás után kezdem megtalálni az ízlésemnek megfelelő kávét.
Csak most is van 3 zacskóm Kapuczinertől ami világosabb, azokat egyelőre bontatlanul elpakoltam a fagyóba... lehet filternek jó lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Eladó szép állapotban levő Samsung Galaxy A22 5G 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest