- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
Vagy töltögeted és olcsóbb (nem sokkal) vagy veszed a kapszulát és kényelmesebb
Egyszerre sajnos nem megy a kettő. Volt említve az előbb a jacobs kapszula. Abból sikerül néha ilyen akciósat kifogni, 2500/40 darab (mondjuk alap ára se sokkal magasabb...). Én naponta átlagban 2 kávét iszok, nagyon ritka a 3. Szeretem a különlegességeket, ehez a géphez meg szinte minden 2. héten jön ki valami ujdonság.
Az ujrahasznosítás meg akinek fontos, az megtalálja a kávégép honlapján, akit meg nem érdekel, az nem a szennyezés miatt nem fog nespressót venni. Mindenre van lehetőség, a kérdés az, hogy él-e vele az ember.
Egyébként nem szeretnék én senkit sem meggyőzni, de nem vagyunk egyformák, lehet valakinek ugyanilyen igényei vannak, mint nekem. Had lásson Ő is valami magának valót az amatőr topicban
@oszy: emagon volt ~féláron.
[kép] Rosszul emlékeztem, nem 26, hanem 27..
Egyébként most is annyi, 3k-val több, mint amennyiért én vettem.
Bár szerintem már nem jár hozzá a 20k-s kupon, így nem olyan jó deal.Mondjuk, ha azt nézed, hogy a nespressónál 20as az ilyen habosító, és 20+ a gép is, annyira így sem rossz. [link]
Szerk: Ha jól látom, nem 20, hanem 15 ezres kupon jár most hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Everest / AIDA64 topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI RC2 drón távirányító
- Xiaomi Yunmai Fascial masszázs pisztoly (Massage Gun)
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDPL szűrőkkel - megkímélt állapot
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged