Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
válasz
TheProb
üzenetére
Ezt melyik freiben sikerült neked? Nemsoka beuzemelem az uj kavefozot (lassan de elfogynak a kapszulaim, es lecserelem a gépet. Asszony kivágna ha ket gep egymas mellett feszitene a konyhaban, úgyhogy meg ezt a par napot kibirom
) Irtam egy emailt a freinek, ott azt irtak vissza -a webshopos emailrol.. nem tudom h kerult oda a levelem..- hogy nem tudnak errol, hogy lehetne kerni a kavezokban az amugy nem elorecsomagolt szemes kaveikbol, de kerdezzek ra az adott kavezoban.. -
DrDobos
őstag
válasz
TheProb
üzenetére
Köszi szépen. Másik kérdésem, hogy kezdő kávékedvelőként (évekig egy Tchibo cafissimo gépet használtam, most fogom cserélni egy DeLonghi EC155-re) milyen őrölt kávéval érdemes kezdenem, tudtok valamit ajánlani? Tudom, legjobb lenne vennem egy őrlőt is, majd arra is sor kerül egyszer
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
) Irtam egy emailt a freinek, ott azt irtak vissza -a webshopos emailrol.. nem tudom h kerult oda a levelem..- hogy nem tudnak errol, hogy lehetne kerni a kavezokban az amugy nem elorecsomagolt szemes kaveikbol, de kerdezzek ra az adott kavezoban..
Köszi szépen. Másik kérdésem, hogy kezdő kávékedvelőként (évekig egy Tchibo cafissimo gépet használtam, most fogom cserélni egy DeLonghi EC155-re) milyen őrölt kávéval érdemes kezdenem, tudtok valamit ajánlani? Tudom, legjobb lenne vennem egy őrlőt is, majd arra is sor kerül egyszer
Mr.Csizmás