- SSD kibeszélő
- Home server / házi szerver építése
- Dell notebook topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hamarosan kapható a Helegaly linuxos handheld gépe
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Philips LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrDobos
őstag
válasz
TheProb #8594 üzenetére
Ezt melyik freiben sikerült neked? Nemsoka beuzemelem az uj kavefozot (lassan de elfogynak a kapszulaim, es lecserelem a gépet. Asszony kivágna ha ket gep egymas mellett feszitene a konyhaban, úgyhogy meg ezt a par napot kibirom
) Irtam egy emailt a freinek, ott azt irtak vissza -a webshopos emailrol.. nem tudom h kerult oda a levelem..- hogy nem tudnak errol, hogy lehetne kerni a kavezokban az amugy nem elorecsomagolt szemes kaveikbol, de kerdezzek ra az adott kavezoban..
-
DrDobos
őstag
válasz
TheProb #8594 üzenetére
Köszi szépen. Másik kérdésem, hogy kezdő kávékedvelőként (évekig egy Tchibo cafissimo gépet használtam, most fogom cserélni egy DeLonghi EC155-re) milyen őrölt kávéval érdemes kezdenem, tudtok valamit ajánlani? Tudom, legjobb lenne vennem egy őrlőt is, majd arra is sor kerül egyszer
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest