- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
pető bá' #7898 üzenetére
Nem néztem meg, az a helyzet. Csináltak nekem egy italt vele és rendben volt, meglepően rendben. Pedig a srác otthon leőrölt 10 dekát és azzal ment 3 napos turnéra, én a másodikon kaptam tőle egy dózist 🤷
A pocipresso nagyon jól néz ki a seggetlen szűrővel, az biztos. Nyilvánvalóan ezek másodkészülékek, útra, stb. Ha van rá pénzed kidobni, meg mondjuk van már kézihajtány, nem kell őrlőre is költeni rögvest. Így meg nem ér csúnya meglepetés a hotelben, sem máshol. Annyira meg nem drága manapság, mikor minden jobb pörkölő 20k\kg áron vesztegeti a tetves portékáját (és lesz ez még drágább) 😒Egyébként Hoffmann se panaszkodott nagyon; a nano egy kezdőbarát presszó megoldás és közben egyáltalán nem rossz. Istenem, hát durvábbra kell őrölni 🤷
Mondtam feljebb, hogy az aeropresszel nem lehet árversenyre kelni és kurvajó italt tud készíteni, valahol egy kotyesz és egy filter között félúton.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- SEIKO NEO SPORTS CHRONOGRAPH SSB303P1
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged