Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Így van azért a Flair nem elektromos változatait már nyár óta olvasgattam ismerkedtem velük (yutubos videók tömegét nézegettem) és már akkor azonnal megfogtak, nem véletlenül lett az végül is a kiválasztott. Csak hát nem akartam hazai viszonylatban melegítgetni az alkatrészeket kávéfőzés előtt, a túrázókat megértem.
Amúgy az egyedüllét nem öröm de ha most is lenne asszonyság valószínüleg úgy járnék én is mint most a fiatalabb barátom, aki szintén kotyogósos és szintén szeretne feljebb lépni és ő sem automatákkal stb, kezdené hanem egyből bele vágna a lecsóba de a zasszony beleszól - Móricz regénycím.De már a mag el van hintve mert mint említettem előcipelte a zasszonyt és kóstoltatta a fleres nedűt és már kezdi győzködni, tavaszra szerintem be is érik. Szerencsés, mert én már minden tudást kiolvastam itt
és órákig hallgatja az előadásaimat a presszókávé mikéntjéről sőt kezébe mertem adni - 5 hét után - a kézi készülékem fogantyúját, hogy na, húzzál egyet az asszonynak saját kezűleg! Közben ecseteltem neki az itt olvasottakat, hogy eleddig egyetlen karos, presszóképes olvtárs sem tudta meg győzni a szülőket nagyszülőket, hogy kissé váltsanak felfelé mert azt hangoztatják amit az én környezetemben 50-en felüliek, hogy jó az ahogy eddig volt de ezt nem csak kávéra tudják.
Neki is kotyogó van mostanában és utánam szabadon tavasz óta szemes bab és kézi daráló, addig ő is téglában utazott. Szóval mint tudjuk így terjed a vírus is.
Azért ezt a barátot figyelmeztettem, hogy túl sok jót olvasok a robot kávégépről és olvasson róla, hátha az tetszik meg neki.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Óra topik
- 3D nyomtatás
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI FPV Fly More Combo drón + Goggles V2 szemüveg - 3 akkuval
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest