- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
Petyuska111 #3236 üzenetére
Ez így nem igaz, konkrétan ugyanúgy meg lehet a Nespresso-kompatibilis kapszulát is rendelni az olasz kistermelőktől, szóval az, hogy milyen kávé van benne, nem a csomagoláson múlik. Nekem is volt ESE gépem, és szerettem is, most anyunál van, az Olaszországból rendelt podokkal együtt. Amióta a frissen őrölt kávéra áttértem, nincs visszaút.
Értem, hogy sokszor fontosabb a tudat, hogy "én nem olyat használok, mint a többiek", de ha már a sznobság ennyire fontos komponenssé válik, akkor tényleg nem értem, hogy miért kávépárnákkal.
Szerk: arról nem is beszélve, hogy a kistermelői ESE podok általában nincsenek is rendesen összetömörítve, olyannak kellene lennie, mint egy darab téglának, ehhez képest a kistermelőieket kézzel lehet benyomkodni, szóval az ESE hátránya még ez is, hogy nagyipari technológia kell a normális technikai kivitelezéshez, és akkor megint visszatérhetünk a nagy márkákhoz, ami megint nem az ESE előnyére válik.
-
tobias40
veterán
válasz
Petyuska111 #3236 üzenetére
Mivel a gépek igen drágák(a jó minőségű olasz stb..) ezért nem annyira terjedtek el,sztem.
Nekem is van Musetti,és tökéletesen megfelel nekem,kíváncsi leszek holnap lefőzöm az első automatás kávémat,meglátom mi a különbség a podossal szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- Futás, futópályák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest