Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mano66
senior tag
válasz
Polarstar
üzenetére
+1 a Pall&Yotz-ra. Nem kell ahhoz bolt,hogy egy jó,friss kávét vegyél.Egy bolt üzemeltetése emelne az áron.Minden rárakodó elem drágítaná (pl : bolt bérleti díj, alkalmazotti fizetés, stb..).Én csak tőle veszem már a kávét több mint 2 éve.Még csak friss pörkölés jött tőle.A minőség meg mindig magas.A kiszolgálás meg gyors.Délelőtt megrendeled másnap hozza az MPL. Pesten ki is szállít. Mind a két fiam a cégeikhez tőle rendelik az automatáikba a kávét. Ott is már megszokták a jót.Már ihatatlan náluk az Omnia és a sárga Thibo. A minőség iránti kereslet nem faszság, ha nem igény. Én is bolti téglákon nőttem fel, de jó, hogy sikerült váltanom. A legszebb,hogy már a vendégeink is van amikor csak egy kávéra beugranak.Mert a jó ízt a bolti nem adja.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mr.Csizmás