- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
woodandstone
csendes tag
válasz
RetepNyaraB #13603 üzenetére
A többszörös víz engedését próbáltam, nem sok sikerrel, de a kart nem melegitettem. De megpróbálom az általad javasoltak szerint, hogy a kart is melegítem, bár nem tudom hosszú távon, mennyire lesz türelmem az előmelegítéshez😅
A vízhőfokot egy hőkamerával mértem, közvetlenül a felső szűrőből kifolyó vízsugárra irányítva. A teljes felületén a legmagasabb hőfokpont, 90foknál nem mutatott magasabb hőmérsékletet. A nyomását nem igazán tudom fokozni, mivel az őrlemény szemcsenagyságát úgy állítottam be, hogy ha letamperolom kb. 15-17kiloval, az átfolyási idő 25-30 másodperc közé esik.
Azért gyanakszom a hőfokra, mivel a régi gépem magasabb hőfokon simán hozza ugyanazon csomag kávénál a cremat, meég ha nem is centizem ki a lefolyalási időt és kávé mennyiséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hyundai, Kia topik
- Silent Hill f teszt
- New World - az új Amazon MMORPG
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Mini PC
- Lexus, Toyota topik
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest