Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ServerWorks
üzenetére
A dátum sajnos tényleg gyakran irreleváns. Most vettem karácsony előtt kínomban Tchibo puccos valami dél-amerikai blendet, 100% arab, október végi pörk, 12k Ft volt a kiló
Ki kellett dobnom, ihatatlan íze volt ÉS full döglött. Annyira porrá kellett darálni értelmezhető lefolyáshoz, hogy abból kizárólag a pusztító kesernye jött át. Igazából gondolkodtam rajta, hogy visszamegyek és a fejükhöz vágom, visszakérve a pénzem, de feltehetőleg a fogyasztók 99%-ának ez teljesen oké, különben rég csődbe mentek volna. Leszűrtem a tanulságot és nem megyek oda többet, semmilyen indokkal. Ez a Sztárfucksnál már rég megtörtént, az is egyszerűen felháborító minőség, eszement áron. A szirupjaikhoz pont oké mondjuk
-
kchris78
veterán
válasz
ServerWorks
üzenetére
Igen, elhiszem, ezt teljesen általánosan írtam, csak ez a téma hozta ki belőlem
. Meg azért sejtem hogy ahol robustát termelnek ott sok helyen át se lehetne állni arabicára mert annak már ott nem megfelelőek a környezeti körülmények.
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció!! Eladó Harley Benton DC-200 + Blackstar Erősítő GARANCIÁS!!!
- Jack Wills Parka Jacket Men kabát eladó
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3972, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,100% Akkumulátor
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Kèszletről,azonnal vihető 9060XT! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- PocketBook Touch Lux 5 (PB628) /hibás/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Meg azért sejtem hogy ahol robustát termelnek ott sok helyen át se lehetne állni arabicára mert annak már ott nem megfelelőek a környezeti körülmények.
Mr.Csizmás