Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• iatti

aktív tag

válasz pető bá' #12040 üzenetére

ez a fickó csak úgy beugrott a yútubról, régebben láttam a videóját. nem vagyok képben, nem követem ezeket a yutubereket. csak arra dobtam be, hogy írták, fikázzák az olasz kávékultúrát. pedig onnét indult a történet. a szpesöltit meg nem keresem lázasan. kétszer ittam, egyszer kávézóban, egyszer egy általunk is ismert garázspörkölőnél. egyik se tetszett. a kávézóban vettem annó az első darálómat, egy mazzer minit. kaptam egy kávét, megittam, még a tulaj barista kislány is rákérdezett, ez ugye nem ízlett. garázspörkölőnél meg maradtam a csokómadnesz, stb vonalon /ezt most virágnyelven írtam :DD /. a fingreszelést csak úgy általánosságban írtam, tágra nyílt szemekkel olvasom, hetekig-hónapokig tart mire elkészül egy iható kávé. persze ez mással is előfordult, még a nagypályán is ;) én úgy látszik szerencsés voltam anno, kezdésnek vettem egy pacifi robis bombát, már írtam, 3-4 húzásra megérkeztem. fiatal koromban meg voltak a csövesek, popperek, rockerek. én az utóbbiba tartoztam. most más a divat, nem minősítve senkit, de se tetkóm, se szakállam. főleg a mai fiatal csajszikon tetszik a vádli-comb fírka. tudom más világ, le vagyok maradva ;) összeveszés meg nincs, ez azért nem egy faszbok oldal. itt azért más a közeg, más a nézőközönség ;)

Új hozzászólás Aktív témák