Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
válasz
pető bá'
üzenetére
ez a fickó csak úgy beugrott a yútubról, régebben láttam a videóját. nem vagyok képben, nem követem ezeket a yutubereket. csak arra dobtam be, hogy írták, fikázzák az olasz kávékultúrát. pedig onnét indult a történet. a szpesöltit meg nem keresem lázasan. kétszer ittam, egyszer kávézóban, egyszer egy általunk is ismert garázspörkölőnél. egyik se tetszett. a kávézóban vettem annó az első darálómat, egy mazzer minit. kaptam egy kávét, megittam, még a tulaj barista kislány is rákérdezett, ez ugye nem ízlett. garázspörkölőnél meg maradtam a csokómadnesz, stb vonalon /ezt most virágnyelven írtam
/. a fingreszelést csak úgy általánosságban írtam, tágra nyílt szemekkel olvasom, hetekig-hónapokig tart mire elkészül egy iható kávé. persze ez mással is előfordult, még a nagypályán is
én úgy látszik szerencsés voltam anno, kezdésnek vettem egy pacifi robis bombát, már írtam, 3-4 húzásra megérkeztem. fiatal koromban meg voltak a csövesek, popperek, rockerek. én az utóbbiba tartoztam. most más a divat, nem minősítve senkit, de se tetkóm, se szakállam. főleg a mai fiatal csajszikon tetszik a vádli-comb fírka. tudom más világ, le vagyok maradva
összeveszés meg nincs, ez azért nem egy faszbok oldal. itt azért más a közeg, más a nézőközönség
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G / 12/ 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 100%
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3310, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
/. a fingreszelést csak úgy általánosságban írtam, tágra nyílt szemekkel olvasom, hetekig-hónapokig tart mire elkészül egy iható kávé. persze ez mással is előfordult, még a nagypályán is
én úgy látszik szerencsés voltam anno, kezdésnek vettem egy pacifi robis bombát, már írtam, 3-4 húzásra megérkeztem. fiatal koromban meg voltak a csövesek, popperek, rockerek. én az utóbbiba tartoztam. most más a divat, nem minősítve senkit, de se tetkóm, se szakállam. főleg a mai fiatal csajszikon tetszik a vádli-comb fírka. tudom más világ, le vagyok maradva
Mr.Csizmás