- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iatti
aktív tag
válasz
pető bá' #12040 üzenetére
ez a fickó csak úgy beugrott a yútubról, régebben láttam a videóját. nem vagyok képben, nem követem ezeket a yutubereket. csak arra dobtam be, hogy írták, fikázzák az olasz kávékultúrát. pedig onnét indult a történet. a szpesöltit meg nem keresem lázasan. kétszer ittam, egyszer kávézóban, egyszer egy általunk is ismert garázspörkölőnél. egyik se tetszett. a kávézóban vettem annó az első darálómat, egy mazzer minit. kaptam egy kávét, megittam, még a tulaj barista kislány is rákérdezett, ez ugye nem ízlett. garázspörkölőnél meg maradtam a csokómadnesz, stb vonalon /ezt most virágnyelven írtam
/. a fingreszelést csak úgy általánosságban írtam, tágra nyílt szemekkel olvasom, hetekig-hónapokig tart mire elkészül egy iható kávé. persze ez mással is előfordult, még a nagypályán is
én úgy látszik szerencsés voltam anno, kezdésnek vettem egy pacifi robis bombát, már írtam, 3-4 húzásra megérkeztem. fiatal koromban meg voltak a csövesek, popperek, rockerek. én az utóbbiba tartoztam. most más a divat, nem minősítve senkit, de se tetkóm, se szakállam. főleg a mai fiatal csajszikon tetszik a vádli-comb fírka. tudom más világ, le vagyok maradva
összeveszés meg nincs, ez azért nem egy faszbok oldal. itt azért más a közeg, más a nézőközönség
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook Pro 16 i7-9750H 32GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest