Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jolida

    tag

    válasz kchris78 #11993 üzenetére

    A dél-amerikai/brazil vonalból általában lehet konzisztensen jól ihatót húzni.
    Ezért is javaslom mindig, hogy egy hasonlóval járassa be a kezét a kezdő versenyző.

    Unokának általában ezt veszem, neki elég a reggel benyomott 40g koffein bomba.

    Megtanulta:
    Két dózerkanál bab a Mazzer-be, magasító a szűrőkosárra, darálás, leállítás, seprés, ráindítás, seprés, magasító levétel, tamper, AP papír és puck, kar felrakás, echte vendéglátós presszós pohárba lefőzés. Kar le, puck kivéve, elmosva, zacc kiütve, kosár elmosva. Az "én" karom felrakása, hogy üzemmeleg legyen.

    Nem érdekli, hogy milyen bab (tudja, hogy ihatót kap), milyen őrlő, milyen kar/szűrő/főző, csak egyformán jó legyen a végeredmény.

    Persze hétvégén jobban szereti az "enyémet" kóstolgatni, de a reggeli félálomban simán lenyom a "sajátjából" egy jó kv-t.

Új hozzászólás Aktív témák