Legfrissebb anyagok
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
Vettem egy egy éves TB1-et egy új Graef 702-essel 90K-ért. Amatőr vagyok, mint az itt kérdezők, és ezzel a setuppal rohadt jó közepes /sötét kávékat készítek. Persze ki kell fogni, de egy kezdőnek egy hasonló kaliberű gép+ őrlő (vagy egy kézi K6, 50-ért) szerintem tökéletes tanulni...
Hófehérkével kapcsolatban meg...van, aki a Skodába sem ülne be, mert puttó, és Audi A6 alatt nincs autó. Mindent a helyén kell kezelni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest