Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- SSD kibeszélő
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrikanevem
friss újonc
válasz
fecke78
üzenetére
Ez masik gep, teljesen. Az enyém közelebb van a Sagehez amit ajanl helyette. Eldugulasra az enyem tetejen mar van egy nyilas ahol be tudsz nyulni egy huzallal, vagy pici kefevel kenyelmesen, kapcsoloval sincs semmi baj az egvilagon, a manometer is tokeletesen mukodik, egyedul ez az eldugulos/kávé fentragadós sztori van meg amit leirtam. Svájcban vettem 415os arfolyamon 1050 frank volt 1.5 eve, most is 750ert van ott, mondjuk az teny hogy kaptam is melle egy csomo ajandekot a bolt vezeto, adott mellé 5 kilo kavet vegyesen, meg 6 vagy 7 flakon vizkooldot alig bírtam kimenni a sok cuccal a plazabol .
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- DJI AVATA drón akkumulátor szett - 3db
- DJI Mavic 3 Pro Fly More Combo (2 akku) RC Pro - drón szett újszerű állapotban
- DJI Air 3 Fly More Combo RC2 drón - NO LIMITS
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 48GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mr.Csizmás