Hirdetés
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Szinte simogatja a pénztárcákat a Scythe új hűtője
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Dell notebook topic
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kezdő fotósok digitális fényképei
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
válasz
capafog23
üzenetére
Amikkel eddig soha nem nyúltam mellé: Kapucziner, Impresso, Pall & Yotz, Kávékalmár. Az általad említett AVX-el pont igen, de többnyire elég stabil volt az is. A múlt héten meg egy "kísérlet-sorozat" végére értem, az eddig számomra ismeretlen Anyukám mondta nevű shopból. Itt ajánlotta valaki, és köszönöm neki! Én kimondottan elégedett voltam mind a négy féle választásommal: olaszos, csokis ízek, korrekt áron, igen gyors szállítással. Bónuszként már betárazhattam feleségem névnapjára is: neki az olasz vonalat az eredeti paradicsompüré, olíva, tonhal jelenti - és ezek is kaphatók.
-
válasz
capafog23
üzenetére
Nekem ezek jönnek most:
Az első kettő visszatérő, nagyon finomak. Erősen étcsokisak, már majdnem édesek. egy hangyányi tejjel mint valami csoki praliné
szerk.: jah, h Te az avx-től rendelnél. akkor nem szoltam...
#11419(i):
mi lett a géppel? az enyém most 2 éves, nincs még semmi baja.és most látom, h ez visszaküldött gép lehetett:

nem is emlékeztem ilyenekre
-
válasz
capafog23
üzenetére
Nálam a Choco&Orange mindig bejön, vendégeknek biztos nem fogok 20k/kg babot adni, csak amelyik megérdemli. A C&O finom mindenes. A nicaraguai is megvolt, nem rossz, de maradandó nyomot nem hagyott bennem. Most Warda Guatemala van kilósban, az sem a veszélyesen drága kategória (kinek mi, persze). De látom a shopban már nincs.
Én ár/értékben avx SO babokat szoktam mostanság, illetve Kalmár, Warda oldalon nézelődöm. Vagy ahol épp valami kedvező áron van. Nem tudjuk megmondani, neked mi fog bejönni...
Ha szereted a sötétebbre húzott dolgokat, akkor Pallyotz, Kapucziner jó lesz. Omniroastban Bagira pl,. csak győzd kivárni, míg válaszol. Kalmár tök jó. Ha pénz nem számít, akkor Awaken, Roastopus, Impresso (bár itt a klasszik vonal pont kifizethető).
Számtalan opció létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Mikor pukkad ki a robotlufi?
- Elkészült az SMIC 5 nm-es node-ja, de a kínaiaknak haszna nincs rajta
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- Samsung kuponkunyeráló
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- DJI Mavic 2 Pro drón +koffer +szűrők +landing pad +SD kártya
- CASIO Edifice EFK-100D-3A Automata mechanikus
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo drón szett - Garancia, Care Refresh, PL Filter
- DJI AVATA GYÁRI AKKUMULÁTOR ELADÓ
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Mr.Csizmás