Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Milyen házat vegyek?
- Mini PC
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Senki sem töröl ennél jobban
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
mas kavet is inkább savanykasra fozok, ha finomabbra orolok akkor meg nagyon hamar átmegy spriccel. pedig a cm800at a gyari kalibraciohoz képest vagy 4-5el tekertem az állito kosarkan finomabb orlesre es igy is kb a 10es erosseg korul orlok. nyomasfokozos a kar de nem tudom mit kell nezni mi ez a csatornasodas?
vagy a hofokkal lesz baj? felvettem a hofokot maxra a kavefozon de igy sem az van hogy leegeti a nyelvem ,nem forro max meleg -
frank04
tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Köszi az M10 karösszerakó tippet, egy fokkal olcsóbb, és diófa nyelű lesz így.
VST-re visszatérve, ezek a kosarak fogyó eszközök? Tehát a mindennapi használattól x idő múlva kipúposodik az alja vagy egyéb baja lesz?
Mert ha igen, akkor megértem, hogy IMS. De ha nem, és kibír tizen évet, túlél 3 gépet, akkor hosszútávon nem tétel az ára. -
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Gondolom elírták ha már precíziós. Inkább tízed pontos lehet
-
iatti
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
pont írni akartam hogy inkább háromszor drágább, meg még marad pár sörre való is. azért vicc az ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fallout 4
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- Férfi 43-as Rollerblade görkorcsolya
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
- Lenovo Legion Y540 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7 9750H - 16GB - 256GB SSD+1TB HDD - Win11 - GTX 1660 Ti
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás