- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Apple MacBook
- Részesedést vásárolt az Intelben az NVIDIA
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ZIDOO médialejátszók
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Én azért (is)mentem el a kapszulás irányból (Dolce gusto)mert rengeteg a hulladék utána ami környzet szennyező!
Tudom hogy ez nem elsődleges tényező de egyre inkább zavar ez a rengeteg műanyag a háztartási szemetek között ahogy öregszem!
Esetleg alternatíva lehet a POD-os vonal,én azt választottam mert az is gyorsan megvan mint a kapszulás de az elhasznált POD lebomlik a papírjával együtt,csak a kevés csomagoló anyag ami szemét.(akár a virágok-növények alá is tehető a POD,plusz tápanyagnak)Az íze nekem teljesen jó és vetekszik az automata darálósok minőségével.
Tudom most kapni fogok a szakiktól de nekem ez a véleményem és nem vagyok nagy KV gurmé!
A gép minimális karbantartást igényel,kb. 4 éve van meg és azóta egyszer-kétszer kellett vízkőtelenítenem és mást nem.
Igaz csak napi átlag 2 kv-t készítek benne max!
Ha jönnek vendégek akkor nyilván többet de ez is megvan gyorsan és tudnak választani most is kb. 6 fajtából.(rengeteg fajta-ízű van,ízlettek is,próbáltam többet is,maradtam a musettinél)
Nekem Musetti gépem van de gondolom a többi márka is jó!Nem akarok a vitát nyitni a darálósokkal szemben csak egy alternatívát hoztam fel a kérdezőnek a kapszulás mellé!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- PlayStation 5
- Apple MacBook
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3384, 95% Akkumulátor
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest