Új hozzászólás Aktív témák

• looser

addikt

válasz #72961024 #4334 üzenetére

E-vitaminnal együtt igazán jó a felszívódása :D
    Ne bánd túlságosan, ha néha kikapod a vízterítőt, felsőszűrőt (én évente 3-4 alkalommal szoktam, annak ellenére, hogy láttam videón, ahol egy barista napi kétszer is zsíroldózott, ha épp szünet van, de legalább nap végén egyszer), felsőszűrőt és beáztatod zsíroldós vízbe és meg is vagy. Kényelmesebb így, hogy visszafolyik a víztálcára a szutyok, de szétkapni sem ördöngösség.

Más. Vettem még a Nagy Lelkesedés idején (úgy 4 éve) egy IMS Single 9.5 grammos szűrőt. Nagy kedvem volt kikísérletezni a tökéletes szimplát. Sokszor próbáltam, de egyszerűen mindig elmaradt a várt eredmény. Ugye itt nem szükséges a szingli tamper, mert más a kialakítása a szűrőnek, szóval jó a sima 58-as. Egy fokozatmentes régi Iberital Challenge őrlőm van (én még használtan vettem 25-ért, nagyon tudom ajánlani, klassz, hogy lehelletfinoman lehet állítgatni az őrlési fonomságot és baráti az ára is) ezzel kísérleteztem. Úgy 40 adag után feladtam. Visszatértem a duplához, de jelenleg koffeinmentessel mixelem 50-50, így a központi idegrendszeri zavart és fejfájást is sikerül nélkülözni, miközben remek kávé készül :-)

Új hozzászólás Aktív témák