- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sellerbuyer: Hogyan turbózd fel a NAS-od sebességét olcsón és egyszerűen?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mortein
tag
Na, hát csak nem bírtam ki, hogy ne vegyek kávét, a daráló és a szemes kávé megérkezéséig. Vettem egy őrölt kávét (Lavazza crema e gusto), a csaj azt mondta ez jó kotyogósba is, bár ő is csak a feliratokat olvasta... Hatalmas csalódás volt, borzalmas kávé lett belőle, pedig kipróbáltam minden trükköt, amit olvastam, néztem neten. Forró vízzel, nem megtömve, szelep ellenőrizve (megmozgattam 1 perc múlva), azonnal levettem a közepesnél picit gyengébb tűzről mikor meglett a krema, az egész főzés nem volt több 3 percnél. Remélem csak a türelmetlenségem áldozata vagyok és lehet jó kávét főzni kotyogósban is, amennyire én meg tudom ítélni nagyon finomra volt őrölve, csak akkor minek írják rá, hogy jó kotyogósba is
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone Air 256GB Asztrofekete 3 ÉV kiterjesztett garancia
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest