Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Milyen monitort vegyek?
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Senki sem töröl ennél jobban
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
TA68
őstag
Én is kettő, ritkán három kávét iszok naponta. Először én is darálós kávéfőzőt akartam venni, de egy nespresso gép lett belőle.
A hátrányai (drágább a kapszula) mellett megvan az az előnye, hogy hangulatomnak megfelelő kávét tudok bármikor inni. A sok robuszta kávé után először nekem is furcsa volt az arabika íze és illata. Nem tudom másképp fogalmazni, kicsit mocsár szerűnek tűnt. Egy pár kávé után ez teljesen eltűnt és előjöttek a csodálatos ízek.
(#137) alpenwetter
Teljesen mindegy. Szerintem alig van valamilyen íz béli különbség a kettő között
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- alza vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A hátrányai (drágább a kapszula) mellett megvan az az előnye, hogy hangulatomnak megfelelő kávét tudok bármikor inni. A sok robuszta kávé után először nekem is furcsa volt az arabika íze és illata. Nem tudom másképp fogalmazni, kicsit mocsár szerűnek tűnt. Egy pár kávé után ez teljesen eltűnt és előjöttek a csodálatos ízek.
Mr.Csizmás