- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Porszemnyi a világ legkisebb OLED pixele
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
donat_sz
üzenetére
íme: [kép] [kép] ez 17gr. Végül azt csináltam hogy mocsaras vagy sem, 15gr-n húztam le 40ml-t, és tejjel egész jó csokis lett
. Volt még egy 17gr 34ml körül, az töményebb volt - de megnéztem ezt a kapuczínert és diós - magvas ízjegyei vannak szóval nem csodálkozhatok mit azon hogy nehezen jön a csoki és savanyú irányú ízjegyből semmi sincs
- csak ha mr tényleg alulkivonatolás történik
. Illetve ez nem Sage szűrő hanem precíziós IMS és nem single dose aminek a minőségét rosszabbra is mondják jobban belegondolva..Mivel 15-17gr ról van szó ezzel a mennyiséggel decafot iszok (plusz alvásprobléma..), friss brazil avx decaf van soron.. illatra jobb mint amit most iszok kapuczíner kolumbia (mondjuk ez már "régi" is..)
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Volt még egy 17gr 34ml körül, az töményebb volt - de megnéztem ezt a kapuczínert és diós - magvas ízjegyei vannak szóval nem csodálkozhatok mit azon hogy nehezen jön a csoki és savanyú irányú ízjegyből semmi sincs
- csak ha mr tényleg alulkivonatolás történik
Mr.Csizmás