Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
WuDu
tag
Nagyon egyszerű! A katonaság is pénzből működik, ha nem is sokat, de kapnak pénzt, vannak kiadásaik! Ezt a pénzt simán lehetne arra költeni, hogy önkéntesek (persze bizonyos órabérért) megcsinálnák ezt a melót! És hidd el, hogy aktívabban dolgoznának pénzért, mint ingyen parancsra!
Voltál te árkotásni? homokotpakolni? Tudod milyen körülmények vannak egy árviznél? Nemhinném, hogy sok ember menne oda szivesen
Nem mondom, hogy jó dolog a katonaság, de pár barátom végre ott megtanulta, hogy mi a fegyelem, mi az emberség...szal kupálódtak kicsit
Én nem voltam katona, és valszeg nem is leszek, mert eddig kőkemény E kategóriám volt...igaz, kaptam valami papirt, hogy esetleg befáradhatnék egy felülvizsgálatra, de sajnos nem érek rá
Új hozzászólás Aktív témák
- Meze poet high end planár fejhallgató
- Videókártya felvásárlás
- Samsung Galaxy Tab S10 FE / S10+ / S10 Ultra / S11 / S11 Ultra tablet új BONTATLAN 3év garancia
- Újszerű Lenovo 15,6"FullHD,10.gen.Core i5(8x3,6Ghz)Intel UHD VGA,8-40GB DDR4 RAM/256-512SSD,jó akku
- Jonsbo V10 mini itx ház+LianLi sfx 750w tápegység..
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Zalman S2 TG ADATA 600W
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS
- Jabra Speak2 75 MS Teams USB-bluetooth hangszóró
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs