Új hozzászólás Aktív témák
-
Atish19
őstag
Sziasztok. Eddig F-Sec próbaverziót használtam, de lassan lejár a próbaidő. Ki szeretném próbálni a Kaspersky Total Security-t is. Aztán ha lejár a próbaidő a szimpatikusabbat tervezem megvenni. Lenne pár kérdésem. Telepítés előtt szükséges eltávolítani az F-Securet vagy elférnek egymás mellet?
A 30 napos próbaidő mennyi eszközön használható? Erről nem találtam infót a termék oldalán.
Illetve olvastam itt vissza, hogy jönnek az új Basic,Standard stb verziók, de a KTS nem lesz átváltható. Érdemes lenne megvárni a megjelenést a vásárlással? Előre is köszönöm az érdemi válaszokat -
Atish19
őstag
Szkeptikus vagyok és szerintem csak politikai okok miatt szárnyalnak ezek a hírek, de inkább rákérdeztem, hisz az ingyen van 2 napom még van az F-Secure próbából. Hétvégén le is cserélem. Vásároltál már liszenszt amazonról? Valahogy túl szépnek tűnik, hogy KTS 2 év 5 eszköz 35 euró legyen.
-
Atish19
őstag
Friss belépőként lenne egy talán ''szakmai'' kérdésem. KTS beállításainál kérte, hogy kapcsoljam be a hardveres virtualizációt. Ezt meg is tettem. Működik is, de ebben az esetben a Microsoft eszközbiztonságban kikapcsolja a memóriaintegritást. Melyik lenne a fontosabb? Mert úgy néz ki egyszerre csak egyik működhet.
-
-
Atish19
őstag
Tegnap frissített a gépem (Win11). Ezután a Kaspersky jelezte, hogy a jelenlegi operációs rendszeren nem teljes a támogatás és előfordulhatnak funkciókiesések. Más is találkozott ezzel az üzenettel? Kellene ezzel törődnöm?
-
Atish19
őstag
Másnak is okoz problémát az MKB netbankjának elérése a bankfúzió óta? Nálam azóta a Kaspersky és az Asus routerem AI Protection funkciója is tiltólistára tette. Ami még furább, hogy a Kaspersky miután egyszer blokkolta ezt az oldalt más oldalakat is elkezd blokkolni amíg újra nem indítom a számítógépet. Konkrétan a saját honlapjukat és a prohardver forumot is. Plusz az eddig hálózatra kapcsolt és felismert eszközöket is elfelejti a gép újraindítása után. Rá tudna esetleg nézni valaki, hogy nála is problémát okoz-e az oldal elérése vagy csak engem szivat a ''teknika''?
Ez lenne az URL: https://netbankar.mbhbank.hu/index.do
Előre is köszönöm! -
Atish19
őstag
válasz szaboi6512 #10243 üzenetére
Kaspersky mára megoldotta.
-
Atish19
őstag
Az utóbbi időkben több oldalon is jelzett a Kaspersky, hogy megakadájozta egy adathalász link megnyitását. A megnyitott oldalak eltérőek voltak, de a blokkolt link minden esetben egyezik. Már nem emlékszem konkrétan melyik oldalak voltak, de most konkrétan ezen az oldalon jelzett be: https://pitakagermany.com/products/magez-case-3-for-samsung-galaxy-s23?variant=42290756845743&_kx=2yN9KkaSfFjA4NaSHQ2PgBUDsgzrqNow9TSrLO4RBFA%3D.Hua4gW
A link pedig amit blokkolt ez lenne:
https://fonts.gstatic.googlefonts.cn/s/roboto/v30/KFOlCnqEu92Fr1MmSU5fBBc4.woff2
Szerintetek ez valós fenyegetés lehet vagy fals pozitív?[ Szerkesztve ]
-
Atish19
őstag
Jelenleg Kaspersky Plus 21.13.5.506 verzió van telepítve. Ha a Kaspersky fiókomból letöltöm a Kaspersky Plus telepítőt az melyik verziót rakná fel? Van ennél frissebb?
-
Atish19
őstag
válasz szaboi6512 #10374 üzenetére
Erre a linkre csak nekem dobja ezt a Kaspersky?
Az alkalmazás megakadályozta egy nem megbízható webhely meglátogatását
A webhely egy vagy több tanúsítványa érvénytelen, ezért nem garantálhatjuk annak valódiságát. Ez akkor fordul elő, amikor a webhely tulajdonosa nem frissíti a tanúsítványt időben, vagy ez egy olyan hamis webhely, amelyet csalók hoztak létre. Az ilyen webhelyek meglátogatása kiszolgáltatottabbá teszi Önt a támadásokkal szemben.
A Kaspersky megvédte Önt a webhely felkeresésétől. Ezt az ablakot kockázat nélkül bezárhatja. -
Atish19
őstag
Nem tudom mit ronthatok el, de minden frissítéssel előjön valami nyavaja a Kasperskyben amit utána egy tiszta telepítés orvosol. Múltkor a biztonságos pénzügyek nem akart megnyílni most meg csomó weboldalt kezdett el tiltani és csak böngésző újraindítás után javult meg pár órára.
Érdemes minden telepítést tisztán elvégezni? Vagy csak nálam megy félre mindig valami?
Érdekes, mert szüleim gépén egyszer telepítettem és azóta csak frissítem, de ott teljesen problémamentes.
-
Atish19
őstag
Az mitől lehet, hogy az adatbázist nem hajlandó automatikusan frissíteni? A saját gépemen minden indítás után szépen automatikusan frissít 5 percen belü, de szüleim gépéhez akármikor odatévedek ott virít az értesítés, hogy elavult adatbázis. Beállításokban természetesen automatikusra van állítva. Játék mód kikapcsolva és nem laptopról van szó tehát az energiagazdálkodás sem okozhatja. Érdemes lenne újratelepíteni? Kaspersky fiókból ha letöltöm akkor már a legfrissebb 21.14.5.462 verziót fogja beadni?
-
Atish19
őstag
Routerbe szerettem volna belépni és ezt a kis ablakot dobta fel. Véletlenül a szétkapcsolásra mentem. Hogyan tudom ezt visszavonni? Már átnéztem mindent, de egyszerűen nem találom.
-
Atish19
őstag
Tegnap frissítettem én is 21.15-re és most már végre képes a program megjegyezni az ablakméretet átméretezés esetén. Apróság, de nekem ez nagyon hiányzott eddig belőle
-
Atish19
őstag
Ismét eltűnt a jobb klikkes menüből a Kaspersky. Más is tapasztalt hasonlót?
-
Atish19
őstag
Kaspersky folyton újraindul és a Windows zargat, hogy kapcsoljam be a vírusvédelmet. Elvileg a böngészőbe épített kiegészítő okozza a hibát amit javítottak egy friss verzióban, de hozzám az istenért nem akar megérkezni. Ki lehet valahogy erőszakolni, hogy mindenképpen frissítse a kiegészítőt? Firefox böngésző van egyébként. A hibás verzió ami nálam is fent van: 2.7.177.0 és a javított pedig 2.7.177.1
-
Atish19
őstag
válasz Szellem. #10697 üzenetére
21.15.8.493(a)
Lehet holnap nekiugrok és nulláról újra telepítem. Más probléma is van vele újabban.
Virtuális billentyűzet gyorsikonja a bejelentkező ablakokban nem jelenik meg illetve a jobbklikkes menüből is eltűnt a kaspersky ahol a szelektív vizsgálatot lehet indítani közvetlenül a fájlra kattintva. Egyébként azóta van ez, hogy (a) verzióra frissült. -
Atish19
őstag
válasz Szellem. #10703 üzenetére
Rendben. Akkor első körben csak simán törlöm aztán ha nem jön helyre csak utána próbálkozom bevetni azt is. Rendszertelepítést most nagyon nem akarok.
Spleenszuru: A Kaspersky PC-n fut nem? Mert akkor ezt egyszerű lenne szűrni. Csak kapcsold ki a PC-t és akkor nem fut a Kaspersky hálózat figyelő. Ha így is fent áll a probléma akkor nem az okozza. Nálam 2 gépen fut egyébként és nem okoz gondot PS5-nél (Asus router mellet legalábbis). Melyik játék ez? -
Atish19
őstag
Újratelepítettem és beállítottam újra mindent. (a) Nélküli verzió települt a fiókomból letöltött telepítővel illetve a korábban linkelt régebbi verziójú kiegészítő. Visszanyertem a jobb klikkre előugró szelektív vizsgálatos context menüt. A virtuális billentyű ikonja továbbra sem jelenik meg a bejelentkező ablakoknál. Ezutóbbi nem tragédia, mert ctrl+alt+shift+P billentyű kombinációval előhozható csak egyszerűbb volt rákattintani. A vírusvédelem újraindulása meg majd idővel kiderül. Nagyjából 3-4 óránként szokott megtörténni.
[ Szerkesztve ]
-
Atish19
őstag
válasz Szellem. #10719 üzenetére
Gondolkodom én is, hogy vissza váltok defenderre. Nem járok kétes oldalakon és már évek óta virágboltot sem használok. Szerintem nekem az is elég lenne. Ellenőrzésre meg ott a Virustotal. Még addig adok nekik időt amíg a liszenszem tart, de ha ez lesz továbbra is és lejár nem hosszabbítok. Vagy váltok az ingyenes KAV-ra én is. A sok felesleges sallang ami benne van nekem úgysem kell. Nem is értem miért ezt vettem annak idején... A kevesebb néha több
-
Atish19
őstag
válasz szaboi6512 #10740 üzenetére
Ezekhez a linkekhez hogyan juttok hozzá? Kaspersky forumon osztják meg?
-
Atish19
őstag
Frissült nálam is a Kaspersky 21.17-re. Az arcomba vágta, hogy minden idők legjobb frissítése. Majdnem szó szerint ezt írta. Majd 10percre rá önhatalmúlag elkezdte frissíteni a Qbittorrentet a gépemen minden kérdés nélkül. Természetesen nem sikerült és teljesen leölte. A jelentéseknél látszik, hogy megpróbálta 2x is. Szólni pedig, hogy hülyegyerek figyi már ez nem sikerült luxus. Csak akkor vettem észre mikor meg akartam nyitni. Csodás kezdet ez minden idők legjobb frissítése után
[ Szerkesztve ]
-
Atish19
őstag
válasz Jack Oneill #11010 üzenetére
Ki volt kapcsolva az alkalmazás frissítések automatikus telepítése és letöltése. Mindig magam frissítek ha úgy gondolom. Most, hogy átnéztem a beállításokat ezt bekapcsolta magának.
-
Atish19
őstag
5 nap múlva lejár a Kaspersky liszenszem. Serialcart-on szeretném vásárolni az új liszenszt. A Prémium és a Plusz teljesen egy árban van, de a Prémium a leírás szerint csak németországban aktiválható. EU-s liszenszt egyáltalán nem is találok náluk. VPN-el nem szeretnék trükközni így ha jól sejtem kénytelen leszek más forrás után nézni vagy benéztem valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• A warez továbbra is TILOS!
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- Tőzsde és gazdaság
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Minden ami hőszivattyú
- Óra topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest