Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
karib
addikt
Jelzem minden kedves aktív témalátogatónak, hogy keresni fogok valami alkalmasabb címet a témának, pl. Notebookválasztási tanácsadás, vagy akármi. Tessék javaslatokat tenni, nem vagyok én itt az überguru, hogy rólam szóljon a téma :)
-
karib
addikt
-
shev7
veterán
de miért nincs rá gari?
elvileg a T-re 3 év gari van, nem tudom, de sztem 3 éve még nem gyártottak t40-et, vagy tévedek? -
tomcsi
őstag
Van egy másik jelölt is ez egy Ibm T40-en (Centrino 1,5, 40gb hdd, dvd-rom, wlan, 14'' tft, 512Mb ram, MRadeon 7500/64 Mb) az aksi 2,5 órát megy dvd-film nézés közben. Karcmentes állapotban, töltöjével, leirásával, Ibm táskával. Garancia nincs rá. Amugy a srác add egy hónap garit. Ja és az ára 250k...Érdemes vele foglalkozni?
-
HEBI
senior tag
Nálunk volt egy evo n600C. Jól összerakott kis gép, azért vette az illető, mert 3 év garit adtak rá (A 'C' sorozatra annyit adnak, ellentétben a 'V' sorozattal), de mostanában lejárt. Alapban Win2000 Prof és NT 4.0 jár hozzá, az nem támogatja a Dualviewt.
Ha csak régebbi játékokkal játszol, akkor nem fog nagyon zavarni a különbség a Gef4 go és a benne lévő ATI között.
Ja és a 3,5 óra az enyhén sántít, 1,5 óra az közelebb áll az igazsághoz.
[Szerkesztve] -
karib
addikt
Ez egy elég jó kis HP gép, tehát azzal nem hinném, hogy gond lenne. A HDD tuti cserélhető, a DVD is valszeg, de ehhez nem értek, szervizest kell megkérdezni.
Mi van, nem jött össze az Asus gép? -
zsoltee10
addikt
-
tomcsi
őstag
Sorry nincs sok felesleges lovém. :DD
De a lényeg, hogy nekem van a Gericom gép és a Compaqt beszámolnám 140k-ban de ezért cserébe én kivenném a vinyót és dvd-írót a gépemböl. Ő megtartaná a 20Gb hdd-t és a sima dvd-t. Beraknám a cuccaimat a Compaqba és mindenki menne a dolgára. -
tomcsi
őstag
Az aláirásomban van egy Gericom gép és abban van a dvd-iró amit ha megoldajtó áttenénk a Compaq. Tehát igy lenne a gépem ára 200e. Ja meg a 20Gb(Compaq gép) kivennénk és kicserélnénk az én 40Gb(Gericom gép) vinyómat. Nem tudom miért gondolod, mondod, hogy nem lenne jó..? :F
-
tomcsi
őstag
Karib fölleg a te segitséged kéne mert te vagy otthon Compaq gépekben...
Compaq EVO N600c 1év COMPAQ garanciával eladó! Részletek: mobile P3 Tualatin 1. 066GHz / 512kb / 133MHz FSB, 256MB ram, 20gb hdd, 14'' xga tft, ATI radeon 16mb + TV kimenet, 8xDVD, modem, hálók, infra, tapipad + pointing stick! , 3. 5órás akku, gyári töltő.
Lenne egy ilyen csere a gépemre + adnának kpt. A két gépben kicserélnénk a vinyót és kapna a Compaq egy cd-írót vagy a dvd-írót a gépemből. Mit gondolsz megérne ugy, hogy kapnék olyan 70k-t.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- sziku69: Szólánc.
- EAFC 26
- World of Tanks - MMO
- Okos Otthon / Smart Home
- Linux kezdőknek
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest