- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OLED monitor topik
- iPad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Poor Volta...
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
Új hozzászólás Aktív témák
-
uspadora
csendes tag
Sziasztok!
Kizárólag Veszprémi Kábeltévéseknek szól a mostani üzenetem, esetleg annak akinél van még ilyen hiba!
Szóval, már kb 1 hónapja tapasztalom, hogy a Story 4 tv szarakodik a DIGINÉL. 2700 ft os csomagban vagyok, roppant érdekes ez az 1 csatorna csinálja ezt csak. Egyszer betelefonáltam nekik, hogy nézzék meg mert ez így nem jó! A probléma akkor az volt, hogy ment a film és egyszer csak se kép se hang, megszakadt az adás, utána meg visszajött, de CSAK ezen az egy adón. Ez manapság már nem tapasztalható! A mostani probléma az, hogy hol sürübben, hol ritkábban, elmegy a szín a tévéből és csak zöld+rózsaszín csíkok vannak benne, aztán a következő jelenetnél visszajön, utána megint elmegy... A múlt héten annyira sokszor csinálta ezt, hogy hirtelen elment minden és olyan kép lett, mint amikor nincs adás a tv be, a kiírás pedig: Video Lock Error (story tv) aztán kb 2 perc után visszajött. Most hívtam ismételten őket, a pasi annyival akart lerázni, hogy ez finomhangolási hiba, nekem kell megcsinálni, mikor mondtam neki, hogy a digi oldalán a táblázat szerinti frekvencia alapján csináltuk arra azt mondta, hogy az épp nem jó, akkor kérdem minek is van kinnt?? JA és persze azt mondta, felveszi hibát, de ha finomhangolás nekem kell kifizetni a kiszállást, ami kő kemény pénz (azért mert majdnem a szomszédba van nekik a közp uk?) Ez nevetséges. Kérem a Veszprémieket, nézzék a csatornát, és ha nekik is ilyen problémájuk van írják meg! Csatolok képeket, hogy alátámasszam az állításomat. Ja és hangúlyozom csak 1 az 1 csatorna szarakodik!Rossz képek:
Jó képek:
Segítségeket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Battlefield 2042
- Windows 11
- BestBuy ruhás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kuponkunyeráló
- Formula-1 humoros
- E-roller topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okos Playstation 3 - Telepített PS3 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest