- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
Tudom ez nem az ö hibájuk, hanem ez a trend, szabály, a big smiiiileee és öröm'e bódottá csak egy idö után ez inkább megy az agyamra mintsem jólesik mikor tényleg mindenhol ezzel kell szembesüljek.
Tudod hany cukraszdaban, etteremben, pizzeriaban lattam mar kiirva a konyhabol a vendegterre nyilo ajtora, hogy mosolyogj?
Igy mukodik a vendeglatoipar, ezt oktatjak a szakkozepekben, csak a Mekiben jellemzoen nem kepzett felszolgalok vannak, hanem alulfizetett csoro nepek, akik azt hiszik, hogy pincerkedni barki tud. Hat nem, a felszolgalas az kulon szakma.
Hivatali Patkanyok (Office Space) cimu filmben egyebkent igencsak raereztek arra, hogyan kell ezt az eroltetett szinjatszast kifigurazni.
Filmben lathato gyorsettermet amugy egy tenyleges, Magyarorszagon is jelenlevo uzletlancrol mintaztak.
Volt szerencsem parszor hozzajuk, mindig elkap a rohogogorcs, amikor meglatom a piros csikos szerkojukat, hozentrogerrel, millioegy kituzovel.Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
ladybug
őstag
-
BITBOYS
addikt
A hozzáállást nem nagyon figyelem, jobban leköt, hogy megkapjam azt amit megvettem.
Lehet csak engem súlyt ez a balszerencse, de ha nem szkennelem át az elviteles csomagot tuti lemarad valami.Screammm: Nálam ennyi simán beleférne Végre visszakapnék valamit a sok lemaradt kiegészítőből.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
nekem ez nem tűnt még fel, lehet nem is figyeltem..
nekem az az érdekes a mekiben, hogy 4db-os nuggets 230ft (régebben 200), 6 db-os 560 (régebben, most nem tudom mennyi). mióta ezt megnéztem egyszer, mindig 2db 4-est kérek.
ha mekiben kajálok akko rmindig 2*4 nuggetset, nagykrumplit és egy dzsúzt kérek. ezért most 1210ft-ot szoktam fizetni, félév elején ez 1030 volt. kíváncsi vagyok mennyi lesz jövő őszreplusz néha mcflurry: smarties-os vagy csokis-karamellás
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Megjött a TL3000
- VGA-t károsító ASUS deszkák: a gyártó kínai részlege komolyabban veszi a dolgot
- Tesla topik
- OLED TV topic
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- ASUS routerek
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Renault, Dacia topik
- Politika
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB GDDR6 AeroCool Ore FSP 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H170 i5 6500 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1050 Ti 4GB GDDR5 FSP CMT160 CORSAIR 750W
- Lenovo ThinkCentre M800 PC, 6. gen i3 CPU, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 10
- Eladó Lenovo T14s Gen1 i5-10310U/TOUCH/8GB RAM/512GB SSD/HUN/Gyári gari
- Microsoft Surface Book 1 - Ajándék táskával!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest