Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Nem volt sok, csak pár kattintásvadász direkt marketing, miután egy idióta nem dugta össze rendesen a csatlakozót, gyorsan lecsaptak rá. Aztán minden pénzéhes hirdetési újság átvette. Az én generációm még ált. isk-ban megtanulta, hogy 2 kábel akkor van összedugva, ha a csatlakozó pontosan illeszkedik, különben baj lehet. Ma már ugye elég csak tiktokozni, túlélésből (pl. fizika, lásd: szelfizés a vonat tetején) át lehet csúszni érettségiig kegyelemből.
Alsóbb kategóriákról azért nem olvasol, mert nincs benne pénz. Arra csak azt mondanák, miért vett a hülye olcsó hardvert, nem kattintanának rá több millióan, hogy hű de szar a drága cucc. Ismerd meg az internetes gazdaság működését!Paszta tudtommal ASUS-függő, hűtőventillátoraikkal én is szívtam régen. Mert hát van szar hardver, csak nem úgy, ahogy azt elénk tárják. MSI 2080-am volt, Palit 4080-am van, se túlmelegedés, se pasztaszáradás, se csatlakozó probléma, pedig elosztóról is ment, azóta meg 3.0 tápról (az nehezebben ment be, de tudom, mire kell figyelni, ugye).
Az alaplapokra is csak oda kellene figyelni. Régebben is ki lehetett szabni a GA-t mindenestül.[ Szerkesztve ]
"Amely probléma nem megoldható, azt meg kell szüntetni."
-
PuMbA
titán
Nem mindenkinél van probléma, de elég sok volt már ezekből az utóbbi években. Ahogy írtam a 12VHPWR-t, aminél a csatlakozót meg is kellett változtatni vagy most az RTX5000-res szériánál is a PCIE 5.0 gondokat, hogy nem bootol a gép, amit már az NVIDIA vizsgál
Ilyen hírek valahogy mindig a drágább termékekről szólnak. Tényleg nem látok olyan hírt, hogy egy alsó kategóriás VGA-val vagy alaplappal baj van, ezért kompenzálnak, visszahívják stb.
Ugyanígy elég benézni a VGA topikokba, hogy pasztát cserélnek a méregdrága VGA-k alatt, mert a hőfokok megugranak. Nekem még egy VGA-nál se kellett cserélnem pasztát, mert tartják évekig a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
PuMbA
titán
A szokásos. A legtöbbet fizető felhasználók a béta tesztelők... van idejük, ráérnek ilyenekkel foglalkozni Fura, hogy a csúcs termékekkel van a legtöbb baj, nem az olcsókkal. Á lá leégő 12VHPWR konnektorok. A "filléres" alaplapjaimmal ilyen nem fog sose történni, illetve sose történt eddigi 20+ éves pályafutásom alatt.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Ez korrekt Ezt valahogy így kell kezelni
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- Trollok komolyan
- Suzuki topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- Asrock B550M-HDV alaplap (használt) - 1 év garancia, áfás számla
- Hibátlan - TEAM GROUP T-Force Vulcan 2x8GB (16GB) DDR4 2666MHz CL15 RAM memória modulok
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- ASUS ROG MAXIMUS Z690 APEX Eladó!
- MSI B550 GAMING GEN3 AM4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest