Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Megnéztem a videót. A lite flagship kifejezés mindent vitt
Összességében jó, hogy jön egy új márka(minél nagyobb a választék, a felhasználóknak annál jobb), de ahogy látom, azt a lépcsőt jelenleg( remélhetőleg változni fog) ők sem tudják megugrani, hogy a kultúrális eltéréseket figyelembe vegyék. Ott van a szelfi kamera. Nem baj ha jó minőségű, de fő marketing érvnek, kicsit erős.
Én azért ezek az alapmodellek mellett felvillantottam volna, egy komolyabb darabot is.
mert az érthető cél, hogy egyelőre csak lássák az emberek hogy van ilyen is, és komolyabb eszköz árát ugysem fizetik ki egy "ismeretlen " márkáért, de meg tudnák mutatni, hogy "mi azért tudunk ilyet is".
Ez a mostani stratégia kétélű fegyver, hiszen bene van a pakliban, hogy aki most találkozik első alkalommal a márkával, és ránéz az itteni felhozatalukra beleteszi őket egy olyan skatulyába, hogy jött egy sokadik kínai gyártó, aki tucatkacatokat gyárt. Ha meg kialakul egy ilyen kép róluk, azon nagyon nehéz lesz változtatni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Battlefield 6
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Gaming notebook topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Nothing Phone 3A Pro 256GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 14 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Google Pixel 9a 128gb - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB Black Titanium! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000