Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sk8erPeter

nagyúr

válasz Cathfaern #2359 üzenetére

Ja, hogy erre gondolsz, okés, igen, biztos, hogy sok bugfixet fog tartalmazni, bár én eddig inkább elsősorban a javított teljesítményoldaláról hallottam a dolognak, de itt olvashatók egyéb dolgok is:
    http://www.chromium.org/blink/developer-faq#TOC-What-sorts-of-things-should-I-expect-from-Chrome-
    "Implement the DOM in JS. This has the potential to make JavaScript DOM access dramatically faster, but will involve a very large re-write of WebKit’s DOM implementation. IE is already doing this and overall, this helps yield faster GC, and faster DOM bindings"
    "Fix old bugs like plugins unloading when they're set to display:none.
    Allow generated content to be selectable and copy-pasteable.
    Rewrite event handling to be more consistent and have fewer bugs with focus, mouse up, clicks, etc.
    Fire <iframe> unload events async to make removeChild faster."

stb., most csak kiszedtem párat. Szóval biztos, hogy ezek mind hoznak változásokat, lásd például a kiemelt részt, gondolom ilyen jellegű fixálások is vannak a jQuery-ben (de nem hobbim nézegetni a jQuery kódját ilyen mélységekben :D).

"Opera amúgy egy az egyben a Chrome féle webkitet használja (és fogja majd a Blinket), nem saját fejlesztés (mint pl. Safarinál)"
    És hol mond ez ellent annak, amit korábban írtam? :DDD

Új hozzászólás Aktív témák