- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autóhifi
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #1813 üzenetére
Bocsi, hogy eddig tartott
Kiderült, hogy ez a tanárom által fejlesztett saját kiegészítő, de még nagyon kezdetleges verzió.
Annyi a lényege, hogy sokkal jobb JS, jQuery és különböző CMS-ek debuggolását fogja lehetővé tenni.
Valami statisztikai rendszer van mögötte, amivel például a sebességet méri. Nézi, hogy előtte milyen gyors volt, miután beraktad az új kódot mennyivel lassult le. Ha nagyon, akkor szól.Igazából nekem magas ez, de eddig tuti. Azt mondta, ha kell nektek szívesen felrakja dropbox-ra, (mindig jól jönnek az "alpha" tesztelők
) de elég bugos jelenleg, a firebug többször is összeomlott már nekem miatta, meg hát sokszor hülyeségeket ír
-
trisztan94
őstag
válasz
Sk8erPeter #1813 üzenetére
Erre nem gondoltam
Este utanajarok!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Macbook White 13" unibody
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest