Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
Citroware #40348 üzenetére
1. nem nyelvfuggetlen, valoszinuleg csak US-re mertek ha egyaltalan mertek valamit vele 2. vegigtoltam mert ketsegeim voltak hogy merhet-e valamit egyaltalan, erre fizetni kene, na annyira nem akarom bizonyitani (pl. irtak nekem 168-at egy masik, "viszonylag" hiheto teszten, szerinted itt lennek ha igaz lenne? amugy az pl. netto matek alapu volt, az legalabb megbocsathato hogy egy matematikust felul mer, de az hogy az altalad javasolton is [majd 10 perc maradt, de nem akarok hazudni, mennyi a szumma, lehet hogy 13.xx alatt vegeztem, mobilon nem lattam egyben, de maradni is] sok percem maradt es nem tippeltem csak egy szinonimasnal jobb hijan, nem azt mutatja hogy jol merne a felso tartomanyban, ennyire nem vagyok zseni sajnos)
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Lenovo Legion 5 Gamer laptop, gyönyörű állapotban, tuningolva!
- Lenovo LOQ 15IRX9 - 15,6"FHD 144Hz - i7 13650HX - 16GB - 1TB SSD - Win11 - RTX 4050 6GB - 2év gari
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged