Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#79563158 #35360 üzenetére
Ha hosszabb lett volna, azzal kevésbé lett volna vonzó az ígéret laikusok számára, és magasabb lett volna az ár. De mindegy is. Az a helyzet, hogy változott a világ, és egyre jobb minőségben elérhetőek önfejlesztésre szánt anyagok az interneten. Pár évvel ezelőtt én is azon gondolkodtam, hogy az elavult egyetem helyett - amiről förtelmes véleményem van - normális magán-alternatívára lenne bőven igény. Nemcsak IT területeken, hanem sok más diplomát igénylő szak esetén. Még mindig részben ez a véleményem, de a digitalizáció előrehaladásával ma már másképpen képzelem el. És nem véletlen, hogy csődbe ment ma egy ilyen vállalkozás.
Ha egyszer kőgazdag lennék és több különböző vállalkozásom lenne, az egyik fő elképzelés egy alternatíva lenne a jelenlegi felsőoktatási lehetőségek mellé. Egy hely, ahol rengeteg elcseszett idő és energia helyett valóban jól képzett embereket csinálnának. Egy hely, amit nem utálnak a tanulók, hanem szeretnek, nem kiöli a kreativitást és kritikus gondolkodást, hanem segíti, és az igazán jó képességűek inspirációt kapnának. Nem azon múlna az érdemjegy, ki hány órát seggeli a semmihaszna adatokat, ami a butáknak is megy, hanem azon, hogy ki hogyan képes megoldani valódi problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Videó stream letöltése
- ASUS blog: megfizethető Wi-Fi 7 routert mindenkinek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Rampage SHIVA SilverStone 700W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest