Hirdetés
- Kicsit visszafogottabban nyávog az Intel Wildcat Lake
- Gyorsabb processzort igen, memóriát alig kapott a Xiaomi új HD tévéokosítója
- Állandó tisztaság a be quiet! Dark Sweeper tápegységgel
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Természetfeletti erő? Acer Nitro V 16 AI notebook Gorgon Pointtal
- Projektor topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Szülők építőiparban dolgoztak, az egyetlen ezekben a design-on túlmenően (nekem a Marinával nincs bajom, de 1-2 másik lakóparkkal igen), hogy a műszaki tartalom milyen. A felszínen minden csilivili, a nap végén meg ukrán vendégmunkások húzzák fel az egészet, olyan is lesz. Nyilván most nem összeomlásról beszélünk, se nem az értékéről (hiszen azt az adja, mennyit fizetnek érte, nem a műszaki kivitelezés minősége direktben), de azért a részleteket mikor megkapirgálja az ember, kb. "aztakurva, ezt meg hogy gondolták". És tele ilyennel mind.. exem Budaörs szélén Spanyolréten, nagyon tré az egész, pedig gyönyörű rész, szvsz Madárhegy komolyabb, mint Marina, de ízlések és pofonok. (Én Pestet nem szeretem, de Marinával ki tudnék békülni, viszont az is érdekes volt, ahogy ott sétáltunk az épületek között, hogy az 5-10 éves korábbiak már milyen mocskosak - ezeket senki nem takarítja le néha.. szürkés sávban a nemesvakolaton a kosz, erkélyek széle és alja egy köpedelem kezd lenni, nyilván ez csak optika egy darabig, szemmel láthatólag senkit nem zavar). És elnézve a Marina 3.5M/nm árait, átnézek szembe az Elysium-ra és elgondolkodok, mi a toszt keresek én a Marinán
).
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ProArt P16 4K UHD+ OLED érintő Ryzen AI 9 HX 370 RTX 4070 64GB 2TB NVMe gar
- Dell i7 1355u(12x5Ghz)15,6"FullHD IPS,16/48GB RAM,512GBSSD,világító billentyűzet,Új állapot
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Asus ROG Strix Scar G634 / 16" Mini LED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + extrák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB Fekete Színben 100% Akkuval 6 Hónap Jótállással
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár INGYENES SZÁLLÍTÁS
- Prémium minőségű HOFI üvegfóliák Tech Protect tokok és 20W Adapterek iPhone 13 14 15 16 17 szériához
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HONOR 400 Lite Velvet Grey 256GB használt karcmentes garancia 2027.07.31.-ig
- AKCIÓ! Gigabyte Z790 i7 14700KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).